”Kaverille”…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä js1971
js1971 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.02.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 13
kojo kirjoitti:

JS1971 kirjoitti:
”Dilemma lienekin, että voiko subjektiivia ratkaisuja edes arvioida objektiivisesti ja ulkopuolelta? Mielestäni ei, koska kukaan muu ei tiedä toisen vaikuttimien ja elämän todellista tilaa”

kuulehan kaveri, dilemma alkaa siitä kun rahat loppuvat eikä espanja taivu lauseen vertaa. Siinä tilanteessa teoriat ja sivistyssanat ovat kevyttä kamaa. Näitä haahuilijoita on jo ihan tarpeeksi Espanjassa. tiedät varmaan, ettei ilmaista konsulikyytiä takaisin koti-Suomeen enää ole.

Käännänkö tämän sinulle sitten ”suomeksi” ? Rahat loppuvat jos ei tee töitä tai rahaa ei muuten ole hankittuna tarpeeksi. Jos olet itse noin pettynyt elämääsi, niin pidä se omana tietonasi tai hae apua pahaan oloosi. Positiivinen elämänasenne tuntuu olevan sinulle tuntematon käsite. Miksi sinä yleistät? Kaikki sinne saapuvat suomalaiset eivät todellakaan tule sinne työttömyyskorvausta nauttimaan tai vaivoiksi paikalliselle kirkolle , niinkuin joku asian ilmaisi. Osa sinne saapuvista voi, niin uskomatonta kuin sinusta varmaan onkin, olla kielitaitoisia, osa on saattanut opiskella jopa espanjaakin. Alkoholismi ei myöskään ole minun vaivani, enkä ole sen paremmin sairaseläkkeellä kuin vanhuussellaisellakaan.
Teorioista sen verran, että niistä voidaan keskustella mieluummin kasvotusten kun rautalankaa on vaikea taivutella virtuaalisesti. Ja sivistyssanoja voi opiskella esim tästä linkistä: http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/siv/index.html ( ”Pienehkö sivistyssanakirja )
Konsulikyydeistä en osaa sanoa mitään kun en ole sellaisia tarvinnut.
Oikein valoisaa ja elämäniloista kevättä sinulle sinne missä oletkin!! 😀