Kauppakirjan mukainen hinta pätee?

LINKKI

Martino
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.03.2013
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 26
Abso kirjoitti:

Mistä luulet Espanjan verokarhun saavan tietoa ulkomaisista asunnoista,jos sattuvat kysymään?

Ainakin minä haen tiedot Suomessa toteutuneista kiinteistöjen kauppahinnoista lainhuutorekisteristä, jos ja kun sellaista tietoa tarvitsen. Viimeksi tilasin tietoa viikko sitten. Sen voi helposti tehdä verkossa. Sain tiedon sähköpostiin puolessa tunnissa.

Suomessa rekisteröidään luonnollisesti kauppakirjan mukainen hinta.

Voihan sitä toki urheilla verotusarvoilla. Lopputulos voi sitten olla se 150.000 euron sakko. Lycka till!

Taidatkin olla täällä pelottelemassa kansaa veroviranomaisen ominaisuudessa? Eikö täällä pitäisi toimia juuri päinvastoin? Etkä ilmeisesti myöskään lukenut, mitä kirjoitin edellä?

”Kai useimmilla on kysymyksessä jo hankittu asunto(Suomessa/Ruotsissa ym.), jota ei ole myyty?” Ja se on ostettu (kauppakirjan mukainen hinta) jo kauan sitten ennen Espanjaan muuttoa. Tuo kauppakirjan mukainen hinta markkoina voipi ihan hyvin olla alle 50.000 euroa(300.000 Smk)
…………………………………………………………..
Ihan vaan pohdittavaksi: ”Huom! veroilmoituksen täyttäminen ei onnistu, koska ilmoitus on jätettävä ennen 30.3 mennessä eli sen voi tehdä vain ”sähköisesti”

Tässä voipi olla se porsaan menevä reikä, jota Hacienda ei ole miettinyt tarkkaan? Miten voi olla mahdollista, että ilmoituksen tekoon on vain yksi vaihtoehto, eihän kaikilla ole tietokonetta?