kaupoilla

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä pauliina
pauliina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.02.2007
Kirjoituksia: 67
Vastauksia: 641
Ourdream kirjoitti:

Kiitos, santiago, kokemuksistasi. Kokemuksesi perustuu mutu tai muuhun tietoon? Voinko luottaa Espanjalaiseen pankkiin, välittäjä toimistoon?.Suomessa voi luottaa pankkiin ja välitystoimistoon.
Vai pitääkö olla lakimies mukana aina ja joka paikassa niinkuin esim. Venäjällä?.

En usko, että asunnon ostaminen on Espanjassa sen monimutkaisempaa kuin Suomessa. Ostat asunnon, maksat varainsiirtoveron ja kämppä on sinun. Mitä ERITYISESTI pitää ottaa huomioon kun on liikkkeellä Espanjassa. Vaikka jos voisi kirjata viisi kohtaa mitä PITÄÄ ottaa huomioon kun ostaa kiinteistöä Espanjassa. Kiitos. Kärsivällisyyttä.

Santiago antoi hyviä ohjeita. Itse olen kolme asuntokauppaa hoitanut ja eka tuntui aika sekavalta. Olen samaa mieltä että Espanjassa asunnon ostaminen on monimutkaista suomalaiseen käytäntöön tottuneille. Asunnot kun ovat kiinteistöjä. Valitkaa mielellään suomea puhuva asiantuntija / lakimies, joka osaa teille sanoa, mikä vastaa mitäkin Suomessa. Silloin ei tule se tunne, että tässä kusetetaan ja pitää maksaa sitä sun tätä lisää. Silmät kiinni sitten vaan tarjouksia tekemään. Paljon näyttää olevan myyntiä.