Katajasta kapsahtaa !!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini VAROITUS Katajasta kapsahtaa !!

LINKKI

Pintor
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

Teidän ihanat Cava-jutut kyllä harmittaa niin kuin tiedätte täällä suomessa asustavia pakolaisia!!

Cavahan on yleensä niin makeaa ”lillinkiä”, (”sanoi Aake Kalliala Kotikatsomon ”Konsertti Mallorcalla”, tosin Hän kylläkin tarkoitti turisteille tarjottavaa Sangriaa) että sitä voisi käyttää vain sokeritason korotukseen aamulla brunssilla mansikoitten ja kermavaahdon kanssa. Ei muuten ole kyllä sattunut lasiin kuivaa cavaa!
Lidl on levittäytynyt aivan hyvin suomeenkin, joten minä käytän ainakin joitain sen tuotteista kuten esim. Edam (Holland), sinivalkohome-juustoa (Tanska), WC- paperia jostain. Kaljat ostin ennen sieltä mutta kyllä suomalainen voittaa nykyään saksalaisen lillin jo hinnaltakin! Jos nyt pitää viina asiosta puhua niin väkevätkin taitaa olla jo sitä samaa luokkaa kuin siellä. Jos tupakka ihmisiä kiusaisin niin saan täältä paljon halvammalla kuin sieltä. Matkat vain maksaa kun ne hakee kaukaa citystä. Voi hitto, kuinka poronkusemaa lisää tuolla pohjoisemmassa. Mutta kyllä sitä nyt n.500. euron vuokralla, mitä maksaisin siellä elää täällä aika hyvin kaikkinensa!

Kaipaan kyllä espanjasta montakin asiaa. Yksi on kyllä yli muiden ja se on Manchego !!! Sitä kun nyt joku ystävällinen IHMINEN voisi järjestää tänne niin hyvä olisi ?!!! ( suomessa n.28 euroa/kg ). Voi olla, että minun espanjol ja minä kuihdun samaanaikaan tämän pimeyden kanssa.

Ylihuomenna taas uusi kinkku uuniin, nyyh`, kun edellinen pääsi loppumaan. Nimittäin se pippureilla maustettu.