kasvatuksen tulos

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat OLÈ kasvatuksen tulos

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
mille kirjoitti:

Vanhatyttö, alat olla jo jäljillä. Valitettavasti ns. suuri yleisö on ihan pihalla missä mennään. Ei pelkästään Suomessa, van koko planeetalla. Lueppa vaikka ihan ensin tämä:

http://es.wikipedia.org/wiki/Grupo_Bilderberg%5B/quote%5D

Niin, pihalla on ja siellä se halutaankin pitää. Kansalle tarjotaan minimitoimeentulo ja paljon probagandaa siitä, miten valtava lottovoitto onkaan olla suomalainen; on maaiman paras ruoka, maailman puhtain luonto, maailman váhiten korruptiota, maailman paras peruskoulu. Tállá paatoksella vaimennetaan eriävát mielipiteet ja tarvittaessa sensuroidaan sopimattomat kirjoitukset. Ja sitten kun joku huomaa, että kaikki ei olekaan niin hyvin, niin etsitáán syntipukki: nyt syntipukki olivat ulkomaalaiset, jotka syövät suomalaisten perusturvan. Näin maahanmuuttajat syyllistetáän ja siinä sitten onkin helppo aloittaa leikkaaminen ja höyláäminen. Ja tuo suomalainen kehuttu peruskoulu kasvattaa tämmöisen kansan, joka uskoo mitá sanotaan ja joka ei koskaan aseta mitáä kyseenalaiseksi. Támä tekee mahdolliseksi hallitsemisen, hiljaiseksi opetettu kansa.

Ja tiedän toki tuon ryhmän. Ja suomessahan on oma bilderberg; siihen kuuluvat eri puolueiden pamput, kuntien edustajia, teollisuuden ja kaupan vaikuttajia, pankkiireita, korkeita virkamiehiä. Ja näillä on sitten suhde tuonne isoon ryhmäán, tosin taitavat suomalaiset olla melko pitkálle pelkkiá lakeijoita, tekevát kuten heidän käsketáán tehdá. Mutta Suomessa heillá on valta ja apunaan ammattilaiset mielipiteen muokkaajat ja lanseeraajat; mainosala. Imagon rakennushan on kova sana myös politiikassa.