käsikirja Vileeneille

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Ihan tavalliset kaupat ovat halvimpia. Esim. eräs ”viinatukku” täällä, taitaa muuten olla engelsmannien, on kalliimpi kuin Lidl, Mercadona, Hipercor jne. Ainakin tavalliselle kuluttajalle.
Ja aina vaan halpenee jos jaksaa seurata kauppojen tarjouksia. Jos voimat tai aika ei tähän riitä tai jos haussa on erikoisempia tai vain merkkijuomia on täällä vaikka kuinka paljon viineihin ja viinoihin erikoistuneita pikku myymälöitä.
Juttu menee täällä niin , että esim. meidän mäen pieni paikalliskauppa / kioski joka on melkein aina auki hakee tavaransa Lidlistä , Mercadonasta jne. Ja myy ne sitten vaikka tuplahintaan. Täällä on kuviot erilaiset, isoilla keskusliikkeilla ja niiden tukuilla ei ole mafiaa täällä. Puhumattakaan mistään Suomen Alkon kaltaisesta kusetuksesta ja veroautomaatista.
Kannattaa myös muistaa , että Espanjasta kaupasta ostetut tavalliset ja täällä verotetut juomat eivät ole mitään taxfree tavaraa, vaan niitä saa viedä Suomeen niin paljon kuin ranteet ja matkalaukut tai auton takakontti kestää.