Kas kun juuri mieheni

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Outoja tapoja tai tavaroita Kas kun juuri mieheni

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Vinski
Vinski Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2007
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 307

Kas kun juuri mieheni perheen kanssa ”kinastelimme” kummat ne sitten ovat outoja, suomalaiset vai espanjalaiset.
Kenkäaihe nousi esiin, kun kerroin, kuinka eräänä iltana hain kenkiäni ympäri taloa, kun mies oli ne ystävällisesti siirtänyt eteisestä (missä vallan hyvin olisi niille tilaa) erään makkarin kaappiin. Olivat kuulemma pahasti häirinneet silmää siinä oven suussa… Mutta tuo tapa laittaa ne kenkäkaappiin on selitettävissä juuri sillä erolla, ettei täällä riisuta kenkiä sisällä. Itse kuljin Suomessa ja kuljen vielä täälläkin ympäri vuoden sisätiloissa paljasjaloin (siis ilman kenkää, sukkaa…), mikä taas aiheuttaa tiukkoja kommentteja miehen puolelta etenkin talvisaikaan.
Toinen keskustelunaihe oli ruokatavaroiden säilytys. Tosin tiedän jo nyt, että monet teistäkin pitävät tätä outona, mutta niin se vain menee, että tomaatti ja kurkku kuuluu jääkaapin ulkopuolelle ja perunat puolestaan sen sisälle. Ei muuta kommentoitavaa asiasta.
Ja mitä pussilakanoihin tulee, meinasin tikahtua nauruun, kun ahertelin muutaman tovin miehen siskon lahjoittaman ”pussilakanan” kanssa. Täkin tunkemista sen sisään olisi huomattavasti helpottanut, jos siinä pussilakanayritelmässä olisi ollut siellä pääpuolessa ne käsireiät, joista täkki nykäistään pussin sisään…
Jäyhänä hämäläisenä minusta on myös outoa, että tuikituntemattomat tervehtivät minua kadulla, pankissa, kaupassa, ravintolassa (enkä siis tarkoita esim. tarjoilijoita ja kassaneitejä).
Ja kun vielä vauhtiin pääsin, niin ihmettelen minä vaan, että mihin saavat pienet nelijalkaiset ystävämme mennä temmeltämään ja käymään tarpeillaan, kun lähes kaikissa puistoissa on koirakielto?
Ja siitä vielä tuli mieleen (outo mielleyhtymä), että minusta on perin outoa, että kaikki koulut ovat korkeiden muurien ja suljettujen porttien takana, ja että lapset haetaan koulusta, asuivat he sitten kuinka lähellä koulua tahansa.
Mutta lopuksi keskustelumme päättyi siihen, että mieheni sisko kysyi minulta: ”Missä me olemme nyt? Mikä maa tämä on?” End of story, no more comments.