Karkkeja!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Namusetä täällä thaikamaasta toivoo Tokelalle karkkeja ja innostaa Ivankaa temppuihin, joilla toiveita toteutetaan. Tuntuu jotekin hassulta tietää, että olisi juhannus, kun ei siltä näytä vaikka silti vähän vanhasta muistista tuntuu. Me tänään vaihdettiin yhdessä kalalammikkoon tuore vesi ja pestiin allas. Fisut tykkäs. Ja sitten prinsessa pesi taas prätkän ja sen jälkeen vielä silitti kaiken mitä oli eilen pessyt. Siinä oikeni trikoota sileäksi.

Älkää nyt tädit siellä hermostuko, mutta ihan vilpittömän tyytyväisenä olen tänään miettinyt omaa asemaani miehenä tässä aasialaisessa parisuhteessa. On nimittäin ehkä muistissa muutakin kuin juhannus.

Semmoinen juttu tänäänkin, että jos suomalainen nainen tekee enemmän kuin mies, niin ellei se nainen kimpaannu niin ainakin mulkoilee ja kysyy, eikö miehellä ole parempaa tekemistä kuin istua toimettomana katsellen, kun nainen tekee. Vaatii siis tasa-arvon nimissä miestä tekemään puolet. Teettää vaikka turhia töitä.

Minulta prinsessa kysyi aamulla, auttaisinko häntä tänään kalalammikon siivouksessa vaikka molemmat tiedämme, että se tehdään aina yhdessä. Prätkän se pesi kyllä kyselemättä yksin ja silittäminen nyt on ainakin naisten hommia täällä, ruuanlaitosta puhumattakaan. Eikä mun tarvinnut pihaakaan lakaista, kun semmoinen luetaan osaksi kodin puhtaanapitoa mistä vastaa nainen. Mutta eihän meilläkään nainen kaikkeen taivu. Ei tullut prinsessa tänään kellimään viereeni siestalle makkariin, vaikka lupasin halata. Että kai sekin sitten osoittaa, että täällä nainen omaa itsemääräämisoikeuden, vai miten se nyt meni.

Hyvää juhannusta naisasialiitto Unionille ja muillekin vähemmistöjen sortojärjestöille. Niin kuin ”jussia” … pus-pus!