Kantaa

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
bhajee kirjoitti:

Ko. henkilön ammattitaidostahan en osaa sanoa mitään, mutta palkka on kuulemma 60 000 € vuodessa. Mihinköhän tuon kokoinen kaupunki tarvitsee päätoimista graafikkoa?

Niin, ottamatta kantaa politiikkaan ja siihen, että koko kaupunginhallinto kuulostaa jo puheenakin samalta kuin sen keulakuva ;-), niin ihmettelen kyllä tuota palkkatasoa. Täytyy varmaan laittaa omatkin tuntiliksat perustellusti samalle tasolle, niin kukaan ei voi väittää, että on suomi-lisää hinnassa!

Jos tuo ukko osaa vähän ”fotaria”, niin melko kova liksa on. Monille suomessa tai englannissakaan oleville graafisille suunnittelijoille ei makseta tuommoisia rahoja ja mielenkiintoistahan se on aina, että logon piirtämällä saa ”miljoonia”, mutta itse IT-systeemin rakentamalla ”pennejä”. Kumpaankohan se liiketoiminta loppujen lopuksi nojaakaan?

Rahaa kaupungilla tuntuu silti olevan, kun ko. señora pystyttää jatkuvasti jotain ihan älytöntä tänne kaupunkiin ja oman nimikkolaatan sen perään. Joku varmasti sanoo, että koirapuisto on älytön sijoitus, mutta laitan pökköä pesään seuraavalla:

Voiko joku perustella miksi kaupungin junaradan (sillan) kohdalla oleville teille laitettiin sen alituskorkautta osoittavat ja varoittavat merkit? Paljonkohan maksoi?

Silta on ollut siinä yli 20 vuotta enkä ole vielä nähnyt rekkaa, joka siihen olisi osunut!

Merkit on sijoitetu kivasti siten, että kun esimerkiksi Feria-alueelta päin ajaa korkealla perävaunillisella ja se ei sovikaan siitä ”witin”-kohdilta alta, niin koko liikenne ja takana olevat 200 autoa peruuttaa sinne Feria-alueen ympyrään, jotta se hoito saadaan pois tieltä. Sama toiselta puolelta tullessa!

Entäs se pyoträtie samassa paikassa. Hyvä homma, mutta olisikohan (kasvava?) kaupunki kuitenkin tarvinnut toisen ajokaistan siihen kohtaan. Nyt olen vieressä asuvana seurannut kun joka päivä ambulanssi jonottaa koko matkan siinä ruuhkassa eikä pääse vilkut päällä mihinkään.. Montakohan kuolee matkalle?

Hienoa työtä, Fuengirola, joka vaan koko ajan ”avanza”.