Kännykkä-Vodafonesta kokemusta

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Nettiliittymä kännykkään? Kännykkä-Vodafonesta kokemusta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä L4553
L4553 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 95

Se oli hinnoiteltu 60 eur per gigatavu, jota tosin maksimissaan saa kuluttaa 3kk ajan. Datapaketin saa tekstiviestillä avattua ihan tavalliselle prepaid-kortille. Yhteys on 3G eli nopeus on ihan ok ja toimi muutenkin ongelmitta.

Nokian PCSuiten kautta asennus onnistui helposti tietokoneelle koska se tunti Vodafone Spain:in mutta ilman sitä varmaankin olisi ollut hankalaa, sillä Vodafonen liikkeestä eivät osanneet mitään asetuksia antaa, sillä myyvät siellä pääasiassa omaa 3G USB-modemiaan joka asentaa itse itsensä (mikä on varteenotettava vaihtoehto etenkin ellei 3G puhelinta ole, tulikohan modemin hinnaksi paketissa 70 euroa).

Jos mietit mihin tuo giga riittää niin katso surffatessasi tai sen lopuksi verkkoyhteyksistä, että paljonko dataa olet siirtänyt ja arvoi siltä pohjalta. Normaalisurffaukseen tuo riittää minusta todella kevyesti kuukaudeksi, uskoisin että 3 kuukauttakin menee hyvin jos ei mitään isompaa imuroi tai pidä konetta jatkuvasti verkossa joillakin automaattisesti päivittyvillä sivuilla tms.