kannustetaan toki

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

No mutta… Eihän minulla alkuunkaan ollut tarkoitus laitaa kapulaa rattaisiin. Vastailin vain vajavaisten kykyjeni mukaisesti, kun ei kukaan toinen ollut kommentoinut, vaikka poika laittoi kyssärin jo yli kaksi vuorokautta aiemmin.
🙂

Ja juuri se espanjan taitohan häneltä oli hakusessa ”Espanjan kielitaitoni on vielä alkuvaiheessa, olen vasta puolessa välissä lukion oppimäärää”, ja se ei ole hurjasti se, ja ”Englantini on todella vahva”, joten tottahan toki laitoin siis linkkiä sivuille, jotka on englanniksi. Ottamalla kontaktia sitä kautta, saattaa hyvinkin jo Suomesta käsin saada jonkinlaista osviittaa tulevia vuosia silmällä pitäen.

Ja kyllä… ¡Sí, señor..! ¡Sí! Espanjalaisessa kulttuurissa on paljon positiivista, mutta siihen sisälle pääsemiseen menee oma aikansa, kaikkine hauskoine ”kulttuurishokkeineen”. Oli se minullekin hieman pelottava paikka, kun tuttavani vaimo tuli sitten sen ensimmäisen kerran antamaan poskisuukkoa, kun menin kyläilemään. Olin siis heihin jo aiemmin tutustunut.

Tuli siinä vahvasti sellainen ”suomalainen” olo, että hermostuukohan tuo kaverini nyt tästä, mutta eihän hän tietenkään ottanut sitä mitenkään. Pitää vain muistaa, että itse ei ole se, joka tekee siihen aloitteen ensimmäisen kerran. Ja myöntää täytyy, että kyllä se ”huimaa” pidemmän aikaa, ennen kuin siihen tottuu, jos tottuu.
😀