kanit konttoriin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
santiago kirjoitti:

…yksi tapa hoitaa tilanne on panna vanhat kanit lihoiksi ja… …sitten täällä paikan päällä voi marssia eläinkauppaan ja ostaa muutamalla eurolla uudet kanit.

Nää lemmikkieläinhommat on aina hieman kakspiippuisia juttua, jos sattuu vaikka olemaan lapsille ostettuja lemmikkejä. Kanipaistia lapset, namm namm..

Se nyt vaan on niin, että kun lapsena parit kerrat katselin kun kissanpokasia tapettiin aikuisten toimesta, niin päätin, ettei ainakaan minusta tule koskaan näkemänilaista kusipäätä. Vaikutti varmaan myös siihen, etten aikuisiällä ole halunnut ottaa lammikkieläimiä.

Ei niin, ettenkö tappaa osaisi, ja nopeastikin, mutta niin teen vain kahdessa tapauksessa. Joko syödäkseni, tai sitten äärimmäisessä tapauksessa puolustautuakseni. Jälkimmäistä ei vielä ole tarvinnut tehdä.
}:)
No joo torakat on eri juttu, mutta niistäkin pääsee eroon helpommalla, kun ei vain pidä niille ravintolaa omassa keittiössään. Torakoiden vasaroiminen on hikistä ja tarkkaa puhaa. Siinä ei pääse palkoille.

Tokihan lapsia voi yrittää kusettaa, ja sanoa että ”puput tulevat toisella lennolla sitten myöhemmin”, mutta auta armias, jos et saa hommattua tilalle prikuulleen samannäköisiä elikoita, niin voin lyödä hatullisen vetoa, että sitten on perhehelvetti irti. Luottamus mutsiin ja faijaan menee kertaheitolla, lopullisesti.
😕