kani espanjaan, rabies?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä caramelo
caramelo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 27

Kiitos neuvoista ja vinkeistä. Ompa ihanaa että on kiinnostunutta ja auttavaista porukkaa!

Löysin itsekin noille Eviran sivuille, ja nyt on pari päivää selvitelty kielitaitoisemman ihmisen avulla asiaa. Eviralta sain Espanjan vastaavan laitoksen (Ministerio de agricultura, pesca y alimentación) pari puhelinnumeroa joista kysellä. noh, nämä numerot eivät yllättäen auttaneet muuten kuin ohjaamalla eteenpäin..

Mutta sitten alkoikin homma kulkea, löytyi niin tietäväinen naisihminen, että oksat pois!
Lopputulos on se, että kani ei tarvitse rabies-rokotusta, mutta terveystodistus on oltava (max 5 pvää vanha), jonka pohjan sainkin sitten emailina. Todistus oli peräti kaksikielinen (esp-eng), joten täkäläiset eläinlääkäritkin sen helposti täyttelevät.

Eli nyt voi jänis lähteä matkantekoon, kun vielä toipuu silmätulehduksesta jonka ilmeisesti sai eläinlääkärissä hyppäämisestä seuranneesta stressistä 🙂

Mielenkiintoista on muuten myös se, että esim Finskillä ei tiedetä mitä eläimiä kuljettavat matkustamossa. Tänään kun uusia lippuja hoitelin, herra myyntimies väitti että kania ei matkustamoon oteta.. Uskoi kyllä nopeasti kun hieman lentoyhtiön säännöstöä kertasin 🙂 Eli näin se vaan tässäkin asiassa menee, että jos et itse ole selvittänyt etu- ja takaperin kaikkia mahdollisia asioita, niin metsään voipi kolahtaa.

Mielenkiinnolla lentoelämystä odottelen!