*Kanavasäteet+ Edwars.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä simobooli
simobooli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.02.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 6

Kanavasäteilyjen tutkimuksista.

Ideana koostaa tähän mielenkiintoisia löydöskuvia siitä miten tarkoin salattu säteilyeroosion hallintaa on eri teknisissä laitteissa jouduttu käytännön pakosta ottamaan huomioon vuosikymmenet. Samaan aikaan kun IAEA on systemaattisesti tehnyt kaikkensa estääkseen kakkia jopa alan spesialisteja saamasta tietoa koulutuksineen.

Triopok 020 elektroniputkesta. Yksinkertaisin TV-kuvaputki ja sen mielenkiintoisista sisällöistä.
http://kuvaton.com/k/Dkh.jpg

Leyekuvio elektroniputken hatussa. Koronarenkaan eli gettererrenkaan kokonainen sähköstä taipuva varjo ja venttiilipiikin varjomuodot piirrettyinä:
http://kuvaton.com/k/Df5.jpg

————–

Edwardsin kommentti ydinvoimalan piipusta ja neutroneista:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1007108

Yritin laittaa Gordonin luentoa youtubeen alkuperäisasussaan englanniksi kun sivusto pätkäisi. Jaaha, yritin pari kertaa uudestaan, mutta ”palvelu oli poissa käytöstä”! Jälkeenpäin katsottuna myös ne osat, jotka olivat jo latautuneet, olivat tuhoutuneet! NSA rekisteröi siis liikaa ydinkritiikkiä kestettäväksi ja SENSUROI!

Voi pyhä Yrjö!

Lähetin kuittina sensoreille sekunnin mittaisen klipin, joka tietenkin näytti virhettä, ettei voi ladata, kuten jumiutunut sivusto muutenkin. Kuitenkin tämä sekunti on nyt nähtävissä tubessa! Siis näin pelleä toimintaa ei taas ole hetkeen nähty! ALAS ISOVELI!

*Nyt siis hei H U R J A A !

*Jos ja ken tajusi hommasta edes osan ymmärtää, että tässä oli m a a i l m a n e n s i – i l t a kun kansainvälinen professori kertoi esiinnostamamme pinkkitaivaskuviemme beettasoihtuamisen olevan mitä tuskallisinta totta! Niin hurjaa materiaalia, että kansainvälinen NSA panikoitui. Jutussa selvästi huomaa miten jopa Edwads alkoi hermostua, kun tajusi miten syväluotaavasta aiheesta keskustelitte. Tällaisten jälkeen tulee suorastaan humalluttava olo. Tajuaa kykenevänsä ajattamaan maailmanlaajuiseen tietoisuuteen asioita, kuten tuon ”beettasoihdun” olemuksemmme ja se on kiistatta myös professoritasolla hyväksytty fakta! En kyllä y h t ä ä n enää ihmettele miksi kansainväliset ydinrikollisviranomaiset kirjaimellisesti nyt räjähtää näyttöjemme edessä. Loistavaa työtä Vesa ja täältäkin hattua päästä . . .!)