Kanarialla tavataan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Canaria, Las Meloneras ? Kanarialla tavataan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ystävä72
Ystävä72 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2007
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 4

Tulipa varattua matka. Hotelli Cay Beach ja 2-4 hengen huoneisto, aamupalaa vielä harkitaan. Varmaan hyvä valinta lapsiperheelle. Tätini on ollut viime vuonna samalla alueella, mut kauempana ostoskeskuksista kuin mitä Cay Beach on. Viesti heiltä oli, et kaunista ja rauhallista, mut huonojalkaisina eivät menisi uudestaan, koska piti kulkea niin paljon, jotta pääsi johonkin kauppaan esim. No, me olemme onneksi vielä näppäräjalkaisia ; )

Jostain luin, et hintataso aika korkea verrattuna Inglesiin, mut luulen, et samaa luokkaa kuin Bahia Felizissä, toisella puolella Inglesiä. Ja ei siitä viikossa pari vuotta sitten ainakaan konkurssiin mennyt.

Olen käynyt noissa kylissä, joista Vinski puhui. Ehdottomasti näkemisen arvoisia ja kun on tehnyt tuon autoreissun saaren keskiosiin, niin tuntee, et on saanut matkastaan enemmän ja nähnyt sitä oikeata Kanariaa.

Jos on isompi porukka matkalla niin sitä voi vuokrata parikin autoa ja ajella peräkkäin (auton vuokrat niin kohtuullisia). Kivempi aina tutkia jotain pientä kylää isommalla porukalla – saa ehkä enemmän irti. Välimatkat ovat kuitenkin niin lyhyitä, et ajelu on varmasti kivaa myös lapsen kanssa.. ei tule kyllästymistä. Luola-ravintolassa en ole käynyt, mut tiedän mitä Vinski tarkoitti. Sinne siis syömään seuraavalla reissulla.

On monia paikkoja, joissa ei ole tullut käytyä, vaikka on 3 kertaa saarella ollut. Palmitos Park on yksi niistä. Sinne on varattava yksi kokonainen päivä.. kuulemma. On niin paljon katsottavaa. Ja sit on joku länkkäripuisto, joka saattaa kiinnostaa ainakin pikkupoikia.

Ja pelkkä tallailu dyyneillä on ikimuistoista. Se on tosi raskasta ja kun todella haluaa lähteä dyynejä valloittamaan, niin lapset jää pois matkasta. Sitä hiekkaa saa sit kaivaa korvistaan vielä Suomessakin, mut muistaa ainakin olleensa matkalla ; ) (Yhden kameran olen saanut lunastuskuntoon siellä.) Yksi mistä haavailen on mahdollisen sadeyön jälkeen dyyneillä kävely. Silloin hiekka ei upota ja se on kuulemma kanssa huisi kokemus. Kokeiltava heti aamusta, jos joku yö sataa.

Wau, miten sitä jaksaakaan odottaa ensi talveen. No, onneksi on kesä välissä täälläkin.

Lomakuumeisia terveisiä täältä Uudeltamaalta!