kalliolle ja kukkulalle kippaan minä kamani

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
tapanisaari kirjoitti:

…itse netissä, itse en ainakaan suostu antaamaan tavaroitani joista olen maksanut myyntihinnan + verot jollekin kierrätyskekukselle tms ilmaiseksi joka tekee tavaroillani voittoa ja maksaa verot taas uudestaan…mielummin kippaan kaliiolta alas…ja pitäs vielä maksaa kierrätysmaksu, nykyään se maksetaan jo valmiiksi ostettaessa—-LOPETTAKAA KULUTTAMINEN JA TYÖNTEKO —SÄÄSTÄKÄÄ PLANEETTAA

Ai ai, ei tuo kalliolta kippaaminen kauhean ekologista ole. Se on roskaamista oikein olan takaa. Ja basuran reunallekaan niitá ei saa viedá, siitá tulee sakot, jos jáá kiinni. Siis halvempaa ja kaikin puolin helpompaa on antaa ihan ilmaiseksi kirpparille, ei tarvi itse edes raahata mööbeleitá ulos.

Minä muuten luulen, herra Tapanisaari, että kirjoittelet ihan tahallasi näitä kommennteja ja naurat partaasi kun toiset suuttuu oikein tosissaan. Piileskeletkö palstalla myös jonkun ”normaalin” nimimerkin suojissa??? Minusta siná olet oikein virkistává tapaus táállá muuten váhán tylsáhkóllä kaiken-tietávien palstalla.