Kalaluvat kuntoon

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset kalastus. Kalaluvat kuntoon

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Muutamalla reissulla siellä olemme katselleet kun kalastaavat rannalta ja olisihan se ajankulua samoin kuin kotomaassakin. Joidenkin mielestä ehkä typerä harrastus mutta jokaisella on oma hulluutensa.

JarmoS, kiitos hyvistä jokilupaohjeista, tulkin tarviimme kuitenkin varmaan mukaan. No eiköhän löytyne. Luulisin, että tuota kalastusta olisi kiva kokeilla.

Perhokalastukseen liittyen, olen 100 kertaa sanonut, että opetellaan, mutta isäntä o sitä mieltä, et siimat o vaa sotkussa ja perhojen sitominen on näppäryyttä vaatia laji ja tietystä syystä sitä puuttuu.

Ei toi isäntä suinkaan miun takia kalastusta joudu jättämään ja väkisin Espanjaan raahaantumaan, ei. Ihan vapaaehtosesti lähtee kunhan saan voimapihdeillä katkaistua käsiraudat, joilla kiinnitti itsensä soutuveneeseen keväällä onkivavan kanssa! Ei mitenkään veressä oo tuo kalastus………

Suomelan kalakerhoon sitten kait yhteydenottoa jos ei muuten. Sieltä varmaan joku kaveriksi lähtee. Tai ainakin neuvoa alkuun antaa. Asustelemme Torremolinosissa mutta eipä se haittaa varmaan.