Kaipa se Töölö on töllö !

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat JOULU TULEE, USKOTHAN!!! Kaipa se Töölö on töllö !

LINKKI

Pintor
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

Mitäpä tuolla on väliä kunhan ei ole Aidsinen! Onkos tämä muuten joku stadin foorumi??? Hitto mitä sillä väliä vaikka niin olisikin, se ei kyllä vaikuta yhtään niihin hassunkurisevan näköisiin mahoihin jotka juttelevan keppiensä kanssa ylös ja alas sitä Pacosin mäkeä. Olin aikoinaan kyllä siinä mäessä välipysäkkinä missä kävivät nämä ”keppiläiset” kurkkimassa mites`taulut on edistyneet??!!!

Tänään sain ulos erään sellaisen ihmisen ja koiran, (koira hajoitti muun muassa imurin suulakkeen ja pariparia hanskoja ja tämä EI koira joi varmaan vanhaan malliin vajaan korin MINUN Joulukaljoistani !) toiseen olin tutustunut aikaisemmin. Tämä on niitä ihanuuksia kun olet tutustunut joihinkin suomalaisiin, jotka haluaa käydä moikkaamassa vanhoja tuttuja täällä suomessa. Hitto kun bensoihin menee jo pullon hinnan verran kun lähdet hakemaan niitä 60 km:n päästä. Kaipa se on sen arvoista.

Ja sitten vielä annoin, kylläkin mielelläni myös vanhat ruohonleikkuriin varatut bensat hänen autoon, että pääsee seuraavaan paikkaan!

Pitäs kyllä päästä kävelemään sinne mutta kun tämä hiljaisuus jo stressaa jo tarpeeksi, että EI.