Kailajärvi vapaaksi!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Oletko nähnyt tätä miestä? Kailajärvi vapaaksi!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

On jännä juttu, miten poliisi valitsee kohteet, joita tutkitaan. Suomessa ja Suomesta lähtöisin on suuri joukko niljakkaita ”liikemiehiä”, jotka ovat putsanneet sijoittajia ja kusettaneet yrityksiä ja verottajaa. Noista niljakkeista jopa kirjoitetaan positiivisesti Suomalaisessa lehdistössä. Heidän puhalluksensa ovat olleet suurempia kuin WinCapitan tapauksessa. En muutoin kirjoittaisi, mutta kun olen itsekin ollut tuollaisen ”hyvämaineisen, älykkään, korkeasti koulutetun ja hienokäytöksisen” uhrina. Ja niljake luonnollisesti elää leveästi ulkomailla.

Koska poliisi ei ottanut juttua omakseen ja oikeudenkäyntikulut voivat nousta tähtitieteellisiksi, mitään et voi, vaikka syvältä kouraisi. Pahimmassa tapauksessa voisin joutua maksamaan vielä lisää, kun oikeusperiaate on, että jos et voi 100%:sti todistaa (kaikki kirjanpito hävitetty), syytetty voittaa. Menetin jo vuosikausia sitten uskoni Suomeen oikeusvaltiona.

Eli näin se menee: 1. Perusta sijoitusyhtiö. 2. Perusta ”lupaavia” yrityksiä, joilla on mielellään tytäryhtiöitä ulkomailla 3. Kerää pääomia 4. Käytä pääomat ”tuotekehitykseen” ja ”markkinointiin” ja jos ne sattuvat menemään johonkin muuhun käyttöön, tuhoa kirjanpito, koska se ei ole Suomessa rikos eikä mikään ja kukaan ei voi jäljittää rahoja.

Eli vaadin samassa hengessä: Hanski Kailajärvi vapaaksi ja hänet pidättäneelle poliisille pienet sakot! Jos Kailajärvi on tehnyt huijauksen oikein ja hävittänyt kaiken oleellisen materiaalin, poliisilla on raskas todistustaakka edessään….