Kaikki riippuu sitä mitä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
Ocaso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Kaikki riippuu sitä mitä etsit. Mitkä ovat odotuksesi.

Etelä espanjassa saat paljon aurinkoa, vähän sateita, lämpimiä ilmoja, kansainvälistä elämää, joka tosin keskittyy pääasiassa kansainvälisiin lomailijoihin ennenkaikkea. Etelässä on jonkin verran suurempia kansainvälisiä yrityksiäkin, varsinkin nyt kun Málagan teknologiapuisto (PTA) avattiin. Málaga on eteläisen Andalucian keskus. Tässä siis hiukan yleiskuvaa.

Valencian seudulla samoin, erolla että siellä on kaksi suurempaa keskusta, Valencia ja Alicante, kumpikin rannikolla. Valencia on suurehko talouselämän keskus espanjan mittakaavassa. Alueella on voimakas paikalliskulttuurielämä.

Barcelonan seutu on dynaamista ja kansainvälistä elämää tarjoava eurooppalainen metropoli hyveineen ja paheineen. Espanjan toiseksi suurin kaupunki.

Pohjoisespanjasta löydät hiukan sateisempaa seutua. Bilbao on suuri paikalliskeskus kuuluisalla gastronomiallaan kuten San Sebastiankin. Paljon paikalliskulttuuria.

Madrid on maan pääkaupunki hyveineen ja paheineen. Paljon, hyvin paljon liikennettä, euroopan kalleimpia kaupunkeja asua. Madrid ja Barcelona kiistelevät siitä kumpi on maan oikea kulttuurin keskus. Madridissa ja kaupungin ympäristössä on paljon nähtävää. Kaupunki sijaitsee keskusylängöllä, joten kesät on kuumia ja talvet kylmiä.

Tässä siis muutama paikka, alue. Espanjassa on paljon muutakin, paljon alueita jotka voivat tarjota sinulle paljon.