kaikki on suhteellista

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mä tarkoitan nyt niitä kämppiä mitkä maksaa miljoonia. Mä tiedän että niitä on Marbellan ympäristössä , Madridissa ja Barcelonassa. Sitten niitä on siellä muualla missä oikeasti rikkaat asuvat. Mä en vaan ole koskaan kuullutkaan niistä paikoista , saati nähnyt myynti-ilmoja kyseisistä taloista.

Mutta tähän oikea hinta,asiaan liittyen. Otetaan pieni erityisryhmä ostajia. Suomalaiset jotka haluavat ehdottomasti suomenkielistä palvelua asuessaan Espanjassa. Kyseinen vaatimus on aivan ok. Jokaisella on tähän syynsä. Tietenkin tärkeimpänä kielitaidottomuus. Läheskään kaikki eivät osaa englantia, vielä harvemmat espanjaa.Eikä voida olettaa , että kaikki haluaisivat niitä vaikkapa eläkepäivillään enää vakavammin opetella.
Ja koska näin on , niin on myös niin , että Espanjassa on mun ymmärryksen mukaan vain yksi paikka missä tämä ehto täyttyy. Fuengirola ja vielä tarkemmin Los Pacos ja Los Boliches.
Oikea hinta löytyy sitten ainoastaan siellä myynnissä olevista kiinteistöistä. On turha miettiä mitä asunnot muualla Espanjassa maksavat. Korkeintaan voi vertailla ovatko Fugen hinnat kalliita vai halpoja niihin verrattuna.
Sehän on tietysti sama juttu jos haluaa välttämättä ostaa jotain Madridista. On vaan maksettava Madridin hinta.
Tai Gran Vialta, se on vaan maksettava Gran Vian hinta.