Kaikkein paras

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Nyt se on todistettu: Suomi on paras paikka suomalaisille ilmastonkin puolesta. Iltalehti kertoo, että
Syksyinen keli tekee suomalaisten terveydelle hyvää.

Oulun yliopiston ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin vielä julkaisemattomasta yhteistutkimuksesta käy ilmi, että leuto lämpötila sopii suomalaisille parhaiten. Kuolleisuustilannetta seuraamalla on havaittu, että kuolemantapausten määrä on pienimmillään noin 14 asteessa, mistä se kasvaa sekä kylmempään että kuumempaan mentäessä. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011090714337639_uu.shtml

Ja kun muistetaan, ettá:
Yhdysvaltalainen viikkolehti Newsweek on vertaillut kansalaisten elinoloja sadassa maassa. Maailman parhaaksi maaksi valikoitui Suomi. (YLE 17.8.2010)

Suomalaiset osakkeet ovat melko kalliita, mutta osinkotuotto on siitä huolimatta maailman paras. (Kauppalehti 16.3.2011)

Suomen neljä ydinvoimalaitosta toimivat hyvin, tämä tiedetään yleisesti. Tosiasiassa laitokset toimivat niin hyvin, että meillä Suomessa on käytössä maailman parasta ydinvoimaa. Näin on, siitä on mustaa valkoisella.(Pekka Tiusanen Viestintäpäällikkö, päätoimittaja Energiateollisuus ry )

Suomessa on maailman paras ympäristö yrityksille vuosina 2009-2013, ilmenee arvostetun The Economist Intelligence Unitin (EIU) tutkimuksesta. Vuodesta 1996 toteutetun Business Environment Ranking -listan mukaan Suomi ohittaa lähivuosina Singaporen maailman bisnesystävällisimpänä maana.

Helsinki on valittu maailman parhaaksi kaupungiksi brittilehti Monoclen vuosittaisessa tutkimuksessa.(11.6.2011)

Ja nyt kotiin maailman parhain sinivalkoisin siivin!! 🙂 🙂