Kaikenlaista tapahtuu!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Poliisin virtuaalinäyttely Kaikenlaista tapahtuu!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Masa P
Masa P Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Kyllä näihin ryöstöjuttuihin ja varkauksiin tulee suhtautua ihan vakavasti! Usein ne kyllä suurenevat kiertäessään mieheltä, miehelle ( tai naiselle) Alkuperäinen tarina on viimein saanut aivan ihmeelliset muodot!

Tässä 1 tarina, joka sattui 20 m:n päässä. Kävelimme tyttäreni kanssa Montemar Altossa aivan pikkukatua. Takanamme liikenneympyrässä kuului renkaitten vinguntaa, sellaista jokapäiväistä, mutta kuitenkin tuli vilkaistua taakse. Siinä X5 kaarsi suht kovaa, mutta oikaisi kesken ympyrän ja täräytti viereiseen tiiliaitaan. Paikalta keuli poispäin moottoripyörä. Jostain kumman syystä paikalle siunaantui hetkessä porukkaa, joten me emme tilannetta tarkistelleet, vaan jatkoimme matkaa. Kaikenlaisia kaahareita, arvelimme.

Hämmästyksemme illalla oli aikamoinen. Ko kaahari X5:ssa oli ammuttu vauhdissa ja siitä johtuen auto täräytti seinään. Syyllinen oli motoristi. Tiedä sitten saatiinko tyyppiä koskaan kiinni. Tästä on jo jokunen vuosi kulunut.

Olemme asuneet Costalla nyt yli 10 vuoden talvet, eikä keltään tutultamme ole ryöstetty, tai varastettu mitään! näyttäisi siltä, että tässä suhteessa on suuret erot pikkukylien ja suurten kaupunkien välillä.

Kuitenkin on syytä olla vainoharhainen ja ottaa Karin neuvoista vaarin.

Näyttää lisäksi siltä, että Suomessakin siirrytääbn kohti ”kalterikulttuuria”. Tällä tarkoitan maita, jossa kaikkissa ikkunoissa, ei vain vankiloissa, on kalterit!