Kaiken lässyttäjä diablita

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Terveysjutut nukahtaminen Kaiken lässyttäjä diablita

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
diablita kirjoitti:

freesoul65 kirjoitti:

Lääkärin ”valvonta” yhteisvaikutusten suhteen on muuten joka maassa sitä, että saat cocktailin mukaas ja syöt niitä omalla vastuulla. Jos on ongelmia – ja olet vielä hengissä seuraavana aamuna – soittelet lääkärilles joka vaihtaa cocktailin kokoomusta.

Mutta en kyllä ymmärrä mitähän suomenkielinen paskannustoimisto tuli tähänkin säikeeseen taas möykkäröimään?

.

Surullista, ettá olet osunut láákárille, joka ei tyótáán osaa. Itsellá onneksi toistaiseksi aivan toisenlaiset kokemukset aiheesta. Espanjalaiset láákárit vanhuksen kroonista sairautta hoitaessaan eivát olisi paremmin voineet informoida eri láákkeiden yhteisvaikutuksista, yhteensopimattomuudesta, miettiá ja máárátá vaihtoehtoisia láákkeitá jne.

Viimeinen lause kertonee enemmán kirjoittajasta kuin kirjoituksen kohteesta :D[/quote]

Surullista, että jälleen kerran tulet tänne viisastelemaan ja tekemään johtopäätöksiä aiheesta, johon sinulla ei ole minkäänlaista kompetenssiä eikä näkemystä. Mutta minähän olenkin jo ajat sitten ymmärtänyt, että sinä olet se tämän palstan tyhmä blondi. Jokaisella palstallahan sellainen pitää olla?

Kroonisista sairauksista en ole sanonut yhtään mitään, joten jätän siitä aiheesta luennoimisen sinulle, joka tietenkin olet kaikkien muiden virkojesi ohessa myös lääkäri.

Toivottavasti AP on kuitenkin vastaukseeni tyytyväinen ja kokeilee konstiani. Kerroin sen sen vuoksi, että aika moni lääkärikin sen missaa eli on täysin tsägästä kiinni pääseekö ns. jyvälle. Helpottaa kummasti hoidon löytämistä kun osaa hieman itsekin kysellä perään. Ja mitä tulee niihin lääkäreiden ylimaallisiin kykyihin,niin he a) eivät todellakaan tule kotiisi valvomaan lääkkeen käyttöä tai mahdollisia (fataalejakin) ristiinvaikutuksia….. b) hoitokokeilulla se lääkärikin hakee sopivan lääkkeen c) minun vinkistäni saatu mirtatsepiini vaikuttaa ihan yhtä lailla kuin vaikka 500 e/h tunti laskuttavan huippu-duippu-ylilääkäri Kaikkosen skrivaama receta…

PS. Kerrotko diablita, että jos ottaa illalla lasillisen vettä ja pienimmän mahdollisen annoksen mirtatsapiiniä, 7,5 mg, niin minkä ihmeen kanssa se ”ristiinvaikuttaa”? Siis jos on AP:n lähtötilanne eikä mitään muuta kuin Herran Siunausta lääkityksenä?

Sen vesilasin veden kanssako se ”ristiinvaikutus” syntyy? LOL