Kaikella kunnioituksella

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Kaikella kunnioituksella bhajee:n ja guanche:n kommentteihin, mutta toivon kuitenkin kirjoitukseni lukemista ja tulkintaa uudelleen.

  • En ole heittänyt lokaa kenenkää niskaan.
  • Kerron julkisesti, että erään henkilön systemaattisesti taustalla harrastama Orkkilaisiin, Orkkiin ja sen ylläpitoon kohdistuva räikeä valehtelu ja tarkoitushakuinen mustamaalaminen on kanssaihmisten ihmisarvoa ja arviointikykyä halventavaa.
  • Ne, keille valheita on suputettu korvaan ja keitä on yritetty manipuloida, tietävät missä mennään ja kuinka kyseinen henkilö käyttää härskejä menetelmiä omien tarkoitusperiensä ajamiseen – moraalittomasti toisten kustannuksella.
  • Valheellisten tietojen systemaattinen ja tarkoitushakuinen levittely ylittää rikoksen tunnusmerkistöt helposti, eikä siihen tuo minkäänlaista oikeutusta edes levittelijän henkilökohtaiset ongelmat.
  • Moisten valheiden viljelyn ja Orkkilaisten manipulointiyritysten yksityiskohdat eivät ole julkisia asioita, mutta Orkkilaisten varoittaminen tiedotusmielessä ei ole pelkästään suotavaa, vaan katson sen velvollisuudekseni Orkkilaisten puolustamiseksi ja tuollaisen häirinnän lopettamiseksi.

Mikäli joku Orkkilaisista joutuu edelleenkin tuontyyppisen häirinnän ja manipuloinnin kohteeksi, pyydän ilmoittamaan asiasta ensi tilassa allekirjoittaneelle.