Kadonnut empadronamiento…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Bolichera
Bolichera Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2007
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 77

… saa nähdä millaisiin byrokratian rattaisiin tässä itse joutuu huomenna. Menin nimittäin maksamaan vapaaehtoisesti tämän vuoden autoveroa ja yllätys oli melkoinen, kun sain huomata, että summa oli aikas hulppea ja tuohon oli syynä se, ettemme enää kuulemma ole kaupungin asukkaiksi merkittyjä.

Virkailija vaan kohotteli harteitaan ja kertoi, että viime vuonna joku on ilmoittanut puolestamme, että olemme muuttaneet takaisin Suomeen ja siitä syystä emme enää voi nauttia kaupungin verohelpotuksista.

Meillä ei ole tietoa siitä, kuka näin olisi voinut tehdä eikä sen käytännössä pitäisi mitenkään olla edes mahdollista. Missä sitten on virhe? Kaupungin softassa vaiko jossakin virkalijassa ja/ tai viallisissa näppäimissä?

Ei muuta kuin tietokonehallinnosta vastaavan puheille ja asiaa selvittämään. Periksi ei anneta ja autoverostakin odotetaan saavamme hyvitystä sellaiset 50€. Eihän tällainen vetele, että ihmisten tietoja voi näemmä kuka tahansa muutella ilman minkäänlaista auktorisointia. Aika törkeää ja kieltämättä luo epäuskoa kaupungin järjestelmiin…