Kaatopaikalle

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
kojo kirjoitti:

Lumenluoja:
”mikä maa ja millä perustein on muuttokohteena jos Espanjasta ja koko EU-alueelta on vain yksinkertaisesti lähdettävä pakoon tulevaa kurjuutta.”

Minä kyllä siirtyisin Sveitsiin tai Liechtensteiniin. Rahaliikenne Suomesta kulkee sinne varmasti ja olot paranisivat kertaheitolla Espanjaan nähden. Tosin joutuisin ilmeisesti oleskelemaan pitkään turistin statuksella nykyisillä varoillani, mutta rajan ylitse olisi lyhyt matkustella.

Miná en taida muuttaa ainakaan Nokialle:

La agencia de calificación Fitch ha rebajado en dos escalones el la nota crediticia del fabricante finlandés de teléfonos móviles Nokia, desde BBB+ hasta BBB-, lo que lo deja al borde de la categoría de bono basura. Además, ha situado su perspectiva en negativa, lo que augura futuros descensos, por la cada vez menor cuota de mercado de su sistema operativo Symbian y la larga espera que se prevé para el lanzamiento del primer dispositivo con Windows Phone.

Sinne se Suomen ylpeys ja keulakuva on vajonnut, samaan kastiin Kreikan kanssa. Voi voi.

http://www.elpais.com/articulo/economia/Fitch/deja/calificacion/Nokia/paso/bono/basura/elpepueco/20110607elpepueco_10/Tes