”kaasulaitteidentarkastajat”

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 5 uutisia ”kaasulaitteidentarkastajat”

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Rikolliset ”kaasulaitteidentarkastajat” yhäkin maanvaivana Torremolinossa.

En tiedä, pyöriikö näitä Fugessa, mutta kerrottakoon kuitenkin, että kyseiset ”tarkastajat” ovat olleet Torremolinon riesana jo vuosikausia. He tulevat yllättäen ja ilman ennakkoilmoitusta oven taakse ja esittäytyvät kaasulaitteiden tarkastajina.

Vaikka he ovat pukeutuneina oransseihin haalareihin, tai vähintäänkin oransseihin liiveihin ja heillä on esittää ’kunnallisen teknikon henkilöllisyyskortti’ ja muita dokumentteja, ei heitä siltikään tule päästää kotiinsa, vaan sanoa heille, että emme ole tilanneet korjaajaa ja samalla sulkea ovi välittömästi.

Hyväuskoiset ulkomaalaiset asukkaat ja vanhukset ovat menneet halpaan. Tarkastajat ovat päivitelleet laitteiston kuntoa ”Ohhoh, onpa vaarallinen vika paineentasausventtiilissä ja tiivistekin näyttää olevan huonokuntoinen” ja että ”Kylläpä teille kävi onni että ehdimme paikalle ennen kuin tapahtuu hirveitä” ja vaihtaneet sitten ehjät osat pakistaan kaivamiinsa samanlaisiin osiin ja laskuttaneet käynnistä sievoisia summia.

Asiasta uutisoi Torremolinon päivälehti ja kehoitti pitämään silmällä kyseisenlaisia ”ammattimiehiä”.

http://www.diariodetorremolinos.com/__n2260871__Ojo_con_las_visitas__no_solicitadas_de_los_servicios_tecnicos_de_butano.html
.