Kaasua

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

En itse viitsi lähteä tekemään second guessingia – jos poliisi uskoo kaasua käytetyn apuna, se riittää tasan tarkkaan minulle. Myös minä olen lukenut asiasta väittelyä puolesta ja vastaan heti tuon tapauksen jälkeen ja viittauksia on ollut jopa anestesialääkäreihin ja heidän arvovaltaansa – en tullut yhtään viisaammaksi muuta kuin, että ymmärsin jopa CO2 lisäyksen syventävän unta merkittävästi.

Vakuutusyhtiötkin yrittivät väittää pitkään, että ajonestolla varustettuja autoja ei voi varastaa ilman avainta tai että sirukortit ovat turvallisia… Ei tyrmäystippoihinkaan aluksi uskottu vaan kohteita pidettiin vain juopuneina! Lopulta selvisi, että jopa tavallisilla silmätipoilla homma toimii ja itäeurooppalaiset osasivat tämän.

Palstan kemisteillä on vankkoja mielipiteitä – omat anestesian ja kemian tiedot eivät riitä tämän pitemmälle ja olen varma, että ei myöskään palstan puistokemistien. Jos olen herkkäuskoinen, olen varmemmalla puolella kuin asiasta vähemmän, mutta sitäkin varmemmin tietävät palstan puistokemistit. Poliisi uskoi asialla olleen tekotavan perusteella romanialaisten tai bulgarialaisten ryhmän. Onko poliisin kokemuksella ja tiedoilla painoa?

Espanjassa näyttäisi tilastojen valossa olevan paljon ryöstöjä (25x Suomi):

http://www.nationmaster.com/graph/cri_rob_percap-crime-robberies-per-capita

Joku muukin uskoo tulleensa ryöstetyksi kaasun avulla:

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/s/206/206175_costa_brits_gassed_by_gangs.html
http://www.theolivepress.es/2009/08/14/nerja-sleeping-gas-robbery/