Kaaosmenetelmä

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Suomalaisena minäkin olen nostanut näitä asioita pöydälle ja niitä riittää – osa todella tyhmiä. Kunpa vastaisivatkin viikon viipeellä. Kun asiat ovat espanjalaiselle epämiellyttäviä, eivät vastaa ollenkaan ja mitään et voi.

Itse en lannistu mistään koskaan milloinkaan ja luon heille nykyisin pirusti painetta. Ainoa todellinen tapa voittaa näitä juttuja Espanjassa on järjestää täysi kaaos ja se on muutamien muiden kanssa tekeillä. Koska nykyinenkin presidentti on laiton, saatamme kutsua kokoon uuden laillisen kokouksen valitsemaan uuden presidentin ja hallituksen – silloin meillä on jälleen kaksi presidenttiä ja hallitusta. Tämän jälkeen maksamme urbanisaatiomaksut notaarin avaamalle urbanisaation tilille, josta nykypressa ei niitä saa. Meidän rahat ovat oleellisia (22% kokonaisuudesta, voi olla, että jotkut muutkin urbanisaation osat liittyvät mukaamme, jolloin luku on suurempi) eli syntyy täysi kaaos ja se lienee ainoa tapa saada todelliset neuvottelut alkuun, jos silloinkaan.

Toki odottelen, koska poliisi on ovella, koska espanjalainen loukkaantuu kaikesta huomattavasti suomalaista helpommin.

Suomessa tiukat asiat hoidetaan liian usein toisin, valitettavasti. Asekaappi avataan ja loppu luetaan Iltalehdestä.

Mutta, pauliina, usko pois aurinko todella paistaa ja nytkin tätä kirjoittaessani (17:20) ulkona on 20,5°C.

Kun kaikki plussat ja miinukset ynnää ja vertaa eri maiden välillä (on tullut kierrettyä muutakin kuin tahkoa), Espanja vetää kaikesta huolimatta edelleen kovimmat yhteispisteet. En olisi täällä, jos näin ei olisi.

Vai löytyykö jostain paratiisi? Palstan muslimit eivät saa vastata.