käännös

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Ritacasanueva kirjoitti:

Kylla se tieto taitaa pitaa paikkansa kun se siella kaupungintalonsivullakin.
Mene googleen ja kirjoita
fuengirola.org ja kun se aukee niin clickaa siita vasemmalta missa lukee Extranjero residente niin
seuraavalla sivulla keskella lukee avisos jossa on ensin tietoa ei eurooppalaisille, jatka alaspain niin siina lukee etta CONFIRMAR EMPADRONAMIENTO……CONFIRM YOUR PADRON clickaa siita niin aukee sellainen sivu jossa on tietoa UE asukkaille. voit lukea sen myos englanniksi.Siina on mainittu kaikki EU maat joiden kansalaisten pitaa uudistaa se padron joka 2v. paasta.

Mimadridille tiedoksi etta Madridin kaupungintalolla on samantyylinen korfirmaatio mutta ei ole tata aikaa 2v. niinkuin Fuengirolassa. Kayppa teidan k.talon sivulla ja katso siita padron municipal, confirmación niin vahvistus on olemassa mutta toisella tapaa kuin Fuengirolassa. Tama nayttaa sellaselta piste tarkastukselta.

Tämä on ihan suoraan Fuengirolan sivuilta:

RENOVACIÓN EMPADRONAMIENTO
Los extranjeros no comunitarios sin autorización de residencia permanente deben renovar su empadronamiento cada 2 años.

SUOMEKSI: Niiden ulkomaalaisten, jotka eivät ole Euroopan Unionion jäsenmaiden kansalaisia ja joilla ei ole pysyvää oleskelulupaa, on uudistettava empadronamiento joka 2. vuosi. Tämä säännös tulee seuraavasta lainkohdasta:

Según el Artículo 16 de la Ley de Bases del Régimen Local, la inscripción en el Padrón Municipal de Habitantes de los extranjeros no comunitarios sin autorización de residencia permanente debe ser renovada cada dos años.

SUOMEKSI: Lain La ley de Bases del Regimen Local pykälän 16 mukaan ulkomaalaisten ei Euroopan Unionin jäsenmaiden kansalaisten, joilla ei ole pysyvää oleskelulupaa pitää uudistaa kirjautumisensa kunnan henkikirjaan joka toinen vuosi.

Mitä tässä on epäselvää??? Eu-kansalaisten ei tarvitse ja suomi on EU-maa. Ei myöskään niiden ei EU-kansalaisten, joilla on pysyvä oleskelulupa.

Kai teille on tullut lähiviikkoina kotiin kirje, jossa pyydetään vahvistamaan, haluaako käyttää äänioikeutta kunnallisvaaleissa ja EU-parlamenttivaaleissa? Minulle on tullut ja olen sen jo hoitanut. Ja minun empadronamientoni on jo 5 vuotta vanha, ilman uudistuksia.