Juups varmaan luonollinen

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Juups varmaan luonollinen selitys on olemassa, mutta se että tuohon samaan näkymään törmään joka viikko, riippumatta viikonpäivästä, niin mitenkäs selität sen 😉

Mutta asiaan. Ei koko Malaga ole tuossa kunnossa. Osa kaupunkia on paremmassa ja osa huonommassa kunnossa. Mutta pääsääntöisesti ihmiset välinpitämättömästi heittelevät roskia kaduille.

Olemme keskustelleet tästä myös opettajani kanssa. Hän kertoi yhden hyvän esimerkin:
Hänen tuttavansa Itävallasta tuli käymään kylässä Espanjassa. Tämä henkilö ei heitellyt roskia kaduille Itävallassa mutta kun tuli Espanjaan niin johan muuttui ääni kellossa. Heitettiin roskia kaduille ja rikottiin pulloja. Opettajani kysyi tämän nähtyään että miksi sinä tuota teet, kun täällä on roskiksia olemassa ja et sinä tuota omassa maassasi kuitenkaan tee? Vastuas oli: koska kaikki tekevät niin Espanjassa, niin ei hänenkään tarvitse laittaa roskia roskiin. Espanjassa kun on luonollinen asia heittää roskat kadulle ja käyttäytyä sikamaisesti.

Tämmöinen tarina tällä kertaa.

Lisätään vielä se, että tuo mieheni pitää Suomea siistimpänä kuin Espanjaa, mutta minkäs teet. Jokainen näkee omilla silmillään. Tottahan se on että turistirysä alueet pyritään pitämään mahdollisimman siisteinä Espanjassa mutta jos poikkeat turisti alueelta (samaisissa kaupungeissa) enemmän pienemmille kaduille niin yllätys voi olla toinen.