juupa juu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

Nosferatu – 21-04-2011 – 06:46:39h

Vivo en Finlandia y puedo decir que esta gente rezuma racismo, intolerancia y egoismo. Esta sociedad tiene una identidad indefinida y de baja autoestima. Tienen símplemente miedo a perder sus inmerecidas comodidades.

Hahh hahh..! Kaikenlaisia p**kanjauhajia sitä. Että oikein rasisteja? (rasistikortti vedetty) Suomessa rakennetaan afrikkalaisille ja muille maahantunkeutujille taloja. Espanjassa ne saavat asua puistoissa pahvilaatikoissa ja veneen alla ja kaatopaikkojen liepeillä. Suomessa niille annetaan apurahaa parista kolmesta eri luukusta, Espanjassa potkaistaan p**seelle. Lienee mösjöö Nosferatu nostettu fattasta tikulla pihalle, kun on mennyt sinne huutamaan.

Surkuhupaisinta tuossa on väite, että ”suomalaiset yksinkertaisesti pelkäävät menettävänsä ansaitsemattoman mukavuutensa”. Xittu mikä ääliö. Suomalaiset ovat itse maksaneet oman mukavuutensa. Joka h**vetin sentin.

vanhatyttö kirjoitti:

roberto salas – 21-04-2011 – 07:15:31h

Los filandeses parexen haberse olvidados cuando eran humillados por los suecos por mucho tiempo.

Juuri niin. Suomalaiset ovat joutuneet koko historiansa ajan nuolemaan jonkun naapurivaltion alaposkia ja antamaan kaikki rikkautensa (jos niitä nyt edes sellaisiksi voi kutsua) vuorotellen niin länteen kuin itäänkin, että edes jonkinlainen rauha säilyisi ja että edes ne rumimmat tyttäret ja palan maata saisi pitää itsellään. Vaan nyt, kun ei enää moinen peli vetelekään, niin ollaankin ihan hirveitä itsekkätä rasistifasistikakkapäitä.

Alan pian olla samaa mieltä Ilmari Turjan kanssa:
”Sama se on, mitä ne meistä ajatteloo. Pääasia, jotta pelekäävät.”