Juu kävin messuilla ja ihan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Andyn vuoro Juu kävin messuilla ja ihan

LINKKI

Andy
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.10.2006
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 40

Juu kävin messuilla ja ihan mukava jälkimaku jäi. Varsinkin Costa Blancan alue alkoi kiinnostaa. Se alue on mulla jäänyt vähemmälle funtsille, mutta nyt täytyy huomioida tuo aivan uudessa valossa. Kuulin huhuja, että eräs suomalainen (mies) olisi perustamassa sinne suomalaista koulua. Tarkempaa paikkaa en muista. En myöskään tiedä missä vaiheessa asiassa mennään.
No, messuilla oli välittäjiä messuamassa Espanjan lisäksi ainakin Ranskasta, Thaimaasta, Brasiliasta, Bulgariasta, Turkista, Portugalista ja Kreikasta… Itse keskityin Espanjaan. Pääasiassa kertoivat juuri Blancan ja Solin tarjonnasta. Melko pienimuotoinen messu mielestäni oli. Myös osa unelmien rahoittajista oli tietysti mukana kertomassa kuinka voit tuon talosi ostaa.
Iberhakan Petri Käpynen luennoi tunnin verran Malagan provinssin loma-asuntotilanteesta/hinnoittelusta. Ilmeisen tietopohjainen setti, kuten hän halusi julki tuoda eli tiedon taustalla mm. saksalaisia investointipankkeja ym. Ainakin meikäläiselle mukava luotaus siihen suuntaan. 10 vuotta on kuulemma menty aika haipakkaa ylöspäin, hinnoissa meinaan. Tämä ei kuitenkaan liene yllätys kenellekkään.
Silleen…