Juu, hyvin meni, mutta

LINKKI

ronkeli
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 809

Juu, hyvin meni, mutta viikonlopusta tulikin monimutkaisempi kuin luulin, sillä torstaina sain soiton ent. kotikaupunkimme ystäväpariskunnalta, joka halusi juuri tänä la. tulla hyvästelemään meidät, sillä heillä on työkomennus Jordaniaan. En tietenkään evännyt, kerroin vaan meillä sitten olevan muitakin vierailijoita. Sopu sijaa antaa jne.

Sitten soitti esikoinen opiskelukaupungistaan haluavansa tullakin jo pe. kotiin, vaikka puhe oli ollut maanantaista. Alunperin oli ollut tarkoitus bailata kesäloman kunniaksi, mutta sitten kaikki halusivatkin nopeasti kotiin. Ilman muuta lapsi sai tulla, vaikka hänen huoneeseensa olin aikonut majoittaa ne Jordaniaan lähtijät. Raivasin sitten siipankin työhuoneen ja tekaisin siitä toisen vierashuoneen.

Virallisten vierailijoiden lisäksi majoitimme la. myös keskimmäisen poikakaverin, jolla oli viikonloppuloma armeijasta. Myös kuopuksen bändikaverit yöpyivät meillä, sillä heillä oli esitys, eikä illalla kulje bussit heidän kotikyläänsä.
Jos oikein laskin, oli meitä 14 hlöä.

Säät onneksi suosivat, oli lämmintä ja aurinkoista. Hinasimme pöytätennispöydän keittiön viereiselle terassille, joten sovimme kaikki yhdessä syömään. Oli ihan idylli kuin elokuvissa.
Apua sain pyytämättä. Koscheri ruoka valmistui aika vaivattomasti uunissa aina koko uunilevyllinen. Salaatit syntyivät melkein itsestään ja etelän hedelmiä riitti välipaloiksi ja jälkiruoaksi.
Ainoa hankaluus oli se, ettei meidän kenekään äidinkieli ole enkku, mutta se oli ainoa yhteinen kielemme. Silti juttelimme ummet ja lammet. Etenkin viinilasin äärellä kynttilöiden valaistessa pehmeää kesäyötä kielimuuria ei tuntunut olevan olemassakaan.

Idyllisyydestä huolimatta oli myös kiva hyvästellä vierailijat onnistuneen viikonlopun jälkeen.
Nyt ramasee.Tällä hetkellä sataa muuten kuin saavista kaataen. Ja saa sataakin.