juu, ei

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
santiago kirjoitti:

…Ihan henk.koht. ihmetyksen aiheena se, että miten näin tyhjänpäiväinen ohjelma saa jotkut ottamaan kantaa niin voimakkaasti. Ihan kuin tässä olisi tapahtunut joku henkilökohtainen loukkaus.

Ehkäpä joillekin on ”henkilökohtainen loukkaus” (tai heistä siis ainakin tuntuu siltä), että näissä kahdessa ensimmäisessä jaksossa Fuge on esitetty jonkinkin verran juntista horisontista. Se ehkä on osittain sarjan tarkoituskin, tai sitten tsaansseja ei vain ole korkealentoisempaan esitystapaan.

On nimittäin melkoisen vaikeaa esittää suomalaisia integroituneena ja kotoutuneena espanjalaiseen tapakulttuuriin ja elämänmenoon, jos sellaisia ihmisiä ei tunne, tai sitten sellaisia suomalaisia ei Fugessa yksinkertaisesti edes ole. Ja jos sitten onkin, niin tuskinpa heitä kovastikaan kiinnostaa tulla jonnekin suomalaiskapakkaan kokemaan sellaista, jota he ovat Espanjaan paenneet.

No, tokihan tuota huttua on tulossa näemmä vielä kymmenen osaa lisää tällä ensimmäisellä(!) tuotantokaudella, joten ¿Qué será, qué será?

P.S. Jokohan seuraavassa jaksossa poikkeillaan málagalaisen MALAKA AIRSOFT TEAM’in uudessa Mijas Costan muovikuulapyssymyymälässä? Aattelinpa vaan, kun ”laji” sai niinkin paljon mainosaikaa tuossa toisessa jaksossa.