juu..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Ritacasanueva kirjoitti:

http://www.sineljefe.com/buscan-identificar-un-cadaver-por-el-tatuaje/

Öhhh… tuota tuota…

Kyseisessä tapauksessa näyttää tuon tekstin perusteella siltä, että uhri on ensin tatuoitu tappajien toimesta, ja sitten…

Tekstin sisältö kääntyy nimittäin myöskin siten, että löydetty tapaus olisi sellainen henkilö, joka ei oikein ole osannut pitää joitain asioita omana tietonaan, vaan on ollut kärkäs lavertelemaan niitä muillekin. Joko toiselle rikollisporukalle, tai kenties ehkä poliisillekin. Hänen ”hyvyydestään” ja ”luottamiksestaan” johtuen ovat sitten jotkut muut saaneet kärsiä.

No, eihän tuosta tosiaan suoraan ilmene, onko kärsimysten kantajana ollut tatuoitu itse vaiko joku toinen, joten tokihan tuon kirjoituksen on rikoksen uhri voinut itsesäälin vallassa hakata henkilökohtaisestikin jonkun vankilakeikan aikana.

Mitä lie sitten tarkoitti roomalaiset numerot XXI (21)?

Edit – edit – edit:

Hieman näemmä hoppuilin.

Nyt kirjoitusta uudelleen vilkaistuani huomasin, että lause ”Por eso suele ser víctima de su bondad y exceso de confianza” todellakin viittaa tuon tatuoinnin kantajaan itseensä. Se ei kuitenkaan sulje pois sitä vaihtoehtoa, ettäkö kirjoittaja ei mitenkään voisi olla myös tämän löytyneen vainajan tappaja.