Juttua riittää

LINKKI

Frank
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255
Hot kirjoitti:

Onkohan tuo Frank, Taspani M:n työn jatkaja ay-liikkeessä?

En varmasti. Yrittäjänä vihaan ay-liikkeitä. Kaikki suurimmat ongelmat lähtevät sieltä. Pankkilakko lopetti monet hyvät pikkukonttorit, paperiteollisuus ajettiin maasta ja kohta myydään Finnair, jne. Vastakohtana näille yli-innokkaille ovat taas saamattomat, kuten vanhus-, päiväkoti- tai sairaalatyöntekijät, joiden liksa on alle naurettavuuden tason. Saattaisiko tämä jo olla ohi aiheesta..?

Vaikeahan se on omaa kantaansa (tai muidenkin) puolustaa, jos toisella on laki ja realiteetit puolellaan.

Yksi näkökulma tähän lisää on se espanjalainen TV-operaattori, joka on esim. F1:stä maksanut ja saanut sille YKSINOIKEUDET Espanjaan. Tätäkin sopimusta rikotaan. Sopimuksen rikkominen rikkoo LAKIA. Jos Suomi säätäisi lain tätä varten tilanne korjaantuisi. Netti on niin uusi, että tällaisia mielenkiintoisia juttuja ilmestyy aina silloin tällöin. Ei ihme, että ”neuvotteluissa” palaa aikaa. Lisäksi ulkomaisten nettikatsojien määrä on niin pieni, että asia olisi oikeastaan helpompi unohtaa kuin nähdä valtavasti lähes turhaa vaivaa.

Lainopillisesti itse näkisin, että TV-kaista toimii laittomasti. Lakia ei taas eettisyys juurikaan kiinnosta. Tästä huolimatta olen sillä kannalla, että tällaista tarvitaan ja jos kerran ruotsin kieltä pitää paapoa siinä mittakaavassa kun sitä nykyään tehdään, täytyy vähintäänkin samalla voimalla tukea ulkomailla asuvaa suomalaista kultturia ja saattaa media heille kaikin tavoin näkyviin missä vaan sitä tahdotaan seurata. Voihan Hesariakin seurata ulkomailta.

HOT: kiinnostaisi vielä tietää mikä se kuvan laatu on. Sanoit sitä hyväksi. Vastaako se Ranskan proxylla videonauhurin tasoa? Jos ei, rakennan FTP:llä toimivan DigiBoxi-replikoinnin, jossa Espanjassa oleva tallennus on sama kuin Suomessa tehty. Viive on noin vuorokausi, mutta laatu 100% sama kuin Suomessa.