Just nyt vähän halajan

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Just nyt vähän halajan sinne Teneriffan varmaan aurinkoon. Sellainen on kuulemma täällä Gran Kanariallakin eteläpuolella, mutta vierastan sen ylenpalttista turstighettomeininkiä, Las Palmasissa on sentään tavallinen kaupunki – toivon. Tulin tänne puolen päivän aikaan, ja sen kuin pilvistyy ja viilenee, vaikka sääennusteen mukaan pilviä piti tulla vasta tiistaina.
On se niin väärin.
Ei silti, tuuli oli ihastuttavan lämmintä rantaraitilla pilvistä huolimatta.
Tiedoksi muillekin matkustavaisille, että Hotelli Reina Isabelissa kuuluu netti huoneen hintaan, mikä on paitsi ilahduttavaa melkein pakkokin kun ottaa huomioon mitä tämä maksaa.
Tiedätkö Vinski – tai joku muu – kaipaamistani kännykkänettiyhteyksistä. Yoigo ei näytä täällä toimivan ei ainakaan löytynyt tästä listasta: tähttp://www.turismodecanarias.com/sv/servicios_turista/medios_comunicacion.php
vai olisko yoigo jonkun näiden tuotenimi niinkuin Telefonicalla Moviestar???

Eli: kännykkäliittymä tai prepaid jolla voi kahden kuukauden visiitillä päästä nettiin siedettävään hintaan. Vuokra-asunnoissa nettiyhyteys näyttää olevan perin harvinaista.
Vinkkejä edullisista asunnoista otetaan vastaan myös, espanjaksi en ikävä kyllä (vielä) pysty asioimaan, englanti ja pohjoismaiset sujuu kyllä.

Hauskaa että aloittamani pulina tuo mielenkiintoisia vinkkejä mihin mennä. Olen siitä outo tapaus ettei golf oikein kiinnosta. Eikä kapakoissa luuhaaminen. Mitäs muuta täällä tekisi? Sama kysymys koskee Välimeren rantakyliä jos sinne kuitenkin päätyisin. Olen tässä vaiheessa jossa kumppani toivoisi minulle vain yhtä kättä ”on the other hand… and on the other hand” pohdinnan lopettamiseksi.