Just niin …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Hola! Just niin …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kirppuli haaveilee muuttavansa muutaman vuoden kuluttua Espanjaan ja toivoi jo tässä vaiheessa jonkun selvittävän hänelle espanjalaisen metalliteollisuuden määrän ja laadun. Chic!

Ehkä kysymyksesi sattui olemaan niin erilainen, ettei asiaa tuntevia todellakaan ollut, vaan jonkun olisi pitänyt tehdä puolestasi perustyö tietojen hankkimiseksi.

Minua vaivaa ihan aidosti se saamattomuus, joka pakottaa monet vaivaamaan muita sen sijaan, että tekisivät jotakin ensin itse. Sekä kysymykset, joiden sisällöstä paistaa palava innostus saada tiiliskiven mittaisia vastauksia ilman mitään rajoja.

On aina miellyttävää ja helppoakin vastata selkeään, rajattuun kysymykseen, jossa haetaan tietoa tai kokemuksia yhdestä asiasta. Täsmennä siis vähän ja jo helpottaa.

”… onko espanjassa metalliteollisuutta kuinka paljon ja minkälaista?” Hyvänen aika, vastaan nyt ainakin, että on muun muassa autoteollisuutta ja konepajateollisuutta sekä ainakin valimoita, useita jo ennestäänkin, mutta sitä en tiedä, että minkälaista.

Mutta täsmennä nyt vähän kertoen, minkälaisen tehtaan olit ajatellut perustaa, missä laajuudessa, minne ja olisiko siellä paikkoja suomalaisille työharjoittelijoille (sis. asunnon, kun ei osaa itse hakea).

Kiva nimimerkki muuten tuo ”Kirppuli” … jotenkin niin söötti.

P.S. Hierbabuena – tervetuloa mukaan kirjavaan joukkoon. Todella kiva saada uusia ääniä ja kuulla mielipiteitä sekä kait kuulumisiakin Almerian suunnalta. Ja miksi juuri sieltä, mikä ratkaisi kohteen valinnan?