Just näin ….

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Motarin vuokraus? Just näin ….

LINKKI

Jahu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1073
Hot kirjoitti:

Ei pitkäkeulaa voi ajatella järjellä; se menee väkisin tunnepuolelle. Tuollaisen pyörän ajaminen on kaiken lisäksi melkoisen haasteellista hommaa. Harrikasta on sanottu, että se on maailman kallein puolivalmiste ja näin ollen niitä aina rakennetaan. Siksi suurin osa Harrikoista on yksilöllisiä.

Mitä tulee tuohon viittaamaasi pitkäkeulaan, sen suurin avu on siinä, että sulla on sitten taatusti kulman pisin keula – todellinen ”kopteri”. Osa Harrikoista rakennetaan todella hienosti vain näyttelypyöriksi – se on harrastus. Tuo mainittu pitkäkeula ”Millenium Madness” on toki ollut ihan oikeassa käytössä ja kaikin puolin ajokelpoinen. Saattaa olla, että se jopa huomataan kaupungin vilinässä ja jos toinen Harrikkakaveri kehuu pyörääsi, itsetuntosi kohoaa kertaheitolla. Eli ei tässä ole mitään järkeä, mutta hauskaa se on.

Valitettavasti kiellettyä herkkua Suomessa rakentaa tuollaisia , onneksi on satelliittikanavat mm. saksalainen Dmax -kanava lähettää lähes päivittäin ohjelmaa ” American Chopper ” }:)

http://turbo.discovery.com/american-chopper/american-chopper.html