just just

LINKKI

Jii-Pee
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.11.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 3
vanhatyttö kirjoitti:

Ritacasanueva kirjoitti:

Kun pistaavat kiinni luvatta toimivia yrityksia? Silla tamahan on liikeyritys.

Miten tallaista toimintaa sanotaan Suomessa tai Ruotsissa?

Kaikki laittomat yritykset laillistettava tai laitettava kiinni riippumatta siita minka maalaisia ovat yrittajat.

Juuri näin. Kuvitellaanpa, ettá SOMALIT pyörittáisivát somalikoulua suomessa náillá eváin:

un colegio ilegal ubicado en un centro comercial : laiton koulu kauppakeskuksessa.
cada día acudían unos 60 niños de países escandinavos, de entre 6 y 12 años, a estas clases que se impartían en los locales comerciales: joka páivä 60 lasta ikä 6-12 v liikehuoneistoihin.
”Las tiendas son las clases, la calle era el patio, y un bar próximo, su recreo: kaupat ovat luokkahuoneita, katu koulun piha ja láhibaari ruokailupaikkana. (recreo on ruokaválitunti, ainoa tauko koko koulupáiváná)
No había ningún control y el colegio funcionaba sin autorización de la Consejería de Educación” Ei mitäán kontrollia ja koulu toimi ilman kouluviranomaisten lupaa.

la Policía Local realizó una inspección e informó de que el colegio carecía de licencia de actividad y no cumplía con las normas mínimas de seguridad e higiene. Naapurien valitettua poliisi teki huoneistoon tarkastuksen ja siiná huomattiin, ettá tila ei táytä edes váhimpiá hygienia ja turvallisuusvaatimuksia.[/quote]

Somalit ja Eu maasta olevat suomalaiset onkin erittäin hyvä vertailupari, mm. hygienitasoltaan?

Vanhatyttö erittäin usein kirjoittaa täällä kuinka Suomen median kirjoittelu on vääristynyttä, ilmeisesti verrattuna Espanjan median kirjoitteluun samasta aiheesta, vaikka usein suomalaiset ovat vain lyhentäneet samasta aiheesta tehtyä uutista, mutta tässä tapauksessa voi melkeimpä sanoa että Espanjan media suorastaan valehtelee, minä olen paikanpäällä koululla joskus käynyt ja tässä uutisoinnissa ei tunnu olevan juuri mitään perää, okei, luokat ovat varmasti suunniteltu joskus liikehuoneistokäyttöön, mutta nyt ne ovat liitutauluineen ja pulpeitteineen aivan kuin luokat Suomessakin, eroa ei huomaa. Lapset viettävät välituntinsa koulun takana olevalla urheilukentällä/puistossa, ei siis kadulla, josta kuva on otettu. Ruokailu tapahtuu ruokalassa, jossa on ihan oma kokkikin, ei baarissa, sen näkee jopa videolinkistä canal9 sivuilta, eikä ruokatauko ole ainoa välitunti, vai onko jollekin outoa ettei skandinaavit välttämättä pidä siestaa?

Eiköhän tätä asiaa nyt siellä selvitellä, olisi outoa että koulu on saanut toimia vuodesta 2001 eli kohta 11 vuotta luvitta…

Ja tuo kadulla leikkiminenkin taitaa olla vain naapurin sepustuksia??
Eiköhän tästä lisää infoa saada.