juoppo ja köyhä opiskelija

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Pepperoni kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

[quote=suomenkielinenpalvelutoimisto]uskomaton kommentti sinulta…Huoria???????

Alä járkyty – hän tarkoittaa varmaan Reberbahnin tapaista myyntiesittelyä. Siellähän tavara on näytillä siksi, että myyntikohde itse niin tahtoo. Koirat sen sijaan eivät ole itse päáttäneet mennä ikkunaan esille.Ja meikäläisittäin se loukkaa meitä itseämme, suhtaudumme moralistisen tunteellisesti tähän asiaan. Sama suhtautuminen olisi varmaan, jos putatkin olisivat näyteikkunassa esillä Suomessa, tai Espanjassa. Mutta tottapuhuen, kyllä se näyteikkuna on paras paikka esitellä koiraa tai fulanaa, ohikulkijalle syntyy tarve ja tarpeesta sitten ostopáätös. }:)[/quote]

”Mutta tottapuhuen, kyllä se näyteikkuna on paras paikka esitellä koiraa tai fulanaa, ohikulkijalle syntyy tarve ja tarpeesta sitten ostopáätös”

Koiraa ei saisi myydä näyteikkunasta tavarana eikä ylipäätänsä kelle tahansa hetken mielijohteesta. Tällaista kutsutaan vastuulliseksi kasvattajaksi !
Kaikki koirat pitäisi olla rotukoiria ja rekisteröityjä ja hinta sen verran korkea että kuka tahansa juoppo tai köyhä opiskelija ei voi ostaa koiraa.
suomessahan heitteillejättö tai muu huono kohtelu johtaa eläimenpitokieltoon[/quote]

On sinulla aika yksoikonen ajatuksenjuoksu 😕 Ei kaikki juopot ja köyhät opiskelijat játá koiraansa heitteille. Ja rikkaat absolutistit ovat tunnetusti kaikkein pahimpia vähán joka asiassa. ehká myös tássä. Ja tuo eläintenpitokielto ei sit koske keskustapuoluelaisia, kysy vaikka Sirkka Liisa Anttilalta ja Oikeutta eláimille -järjestóltá.