Junta de Andalucía=Canal Sur=Psoe

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Läpinäkyvyyttä? Junta de Andalucía=Canal Sur=Psoe

LINKKI

Make
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 26.03.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 6
bhajee kirjoitti:

Make kirjoitti:

Aijaa… hetki sitten siellä näytettiin Partido Andalucistan vaaliohjelman esittelyä Suomi-aukiolta ja heti perään Izquierda Unida esitteli omaa vaaliohjelmaansa. Uutisissa. Siis Fuengirola Televisionin. FTV:n. Aivan oikein.

Mutta sinähän tuossa jo totesitkin, ettet katso sitä.

Myönnän, en juurikaan, täysin tarpeeton kanava (veronmaksajien rahoilla).

No noiden kahden em. puolueelle annettu aika ei paljon vaikuttane vaaleihin. Paljonko PSOE on saanut aikaa?

Jos et lukenut kunnolla aikaisempaa viestiäni niin lainaan tähän pari riviä siinä olevasta linkistä:

Si se tiene en cuenta la suma del tiempo de voz de los actores políticos en ambos roles (institucional y de partido), los primeros 12 puestos corresponden a concejales del equipo de gobierno local, del PP. El primer concejal de la oposición aparece en el puesto 13 (Antonio Castillo, del PSOE), con un 0,56% del tiempo de palabra.

(lihavointi yllekirjoittaneen).[/quote]

Voin jopa ymmärtää tämän olevan suomalaisittain vaikeaa ymmärtää. Mutta kun tuota bhajeen linkkiä klikkaa, niin avautuu Junta de Andalucían (PSOE) sivu, jolla on kaksi valitusta, jotka PSOE on tehnyt kunnissa, joissa heitä heidän mielestään sorsitaan paikallistv:ssä. Molemmat valitukset on katsottu aiheellisiksi, tottakai. Täkäläistä menoa seuranneille asia on niin päivänselvä, että se ei kaipaa tämän enempää selittelyä. Taho siis EI ole objektiivinen eikä neutraali eikä mitään muutakaan. Jos sinä vielä epäilet minun sanojani, niin otapa ohjelmaksesi katsoa Canal Sur:ia. Toki tarvitaan espanjan kielen taitoa, jotta voi ymmärtää sitä hienoa ”kettuilua” PP:tä kohtaan, jota tämä koko Andalusian alueen televisio on täynnä. Mutta kuka vertaisi sen minuutteja? Ei Junta ainakaan!