Juliusaxeliuksen vinkistä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Vodafone Prepaid 3G Juliusaxeliuksen vinkistä

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Juliusaxeliuksen vinkistä viisastuneena kävin eilen Las Palmasin uudessa Muella mammuttitavaratalossa jossa on Phone House – muissa käymissäni liikkeissä Yoigosta ei haluta tietää mitään.
Sain myös tuon kaivatun tarjousesitteen, jonka sivulla 44 on parin neliösentin esittely Yoigosta, mutta se EI ole 3G vaan gprs, alle 1 Mbyte maksaa 0,12/Kbyte/vrk ja yli 1Mbyte korkeintaan 1,20e /vrk. Tähän ilmeisesti tulee sitten VAT päälle? Mistään ei ole selvinnyt maksaako se joka päivä vai joka käyttöpäivä (särki sanoo, että jälkimmäistä) ja kulut pysyvät kurissa.
Mutta kun katson Yoigon sivuja
http://www.yoigo.com/tarifas/index.php
http://www.yoigo.com/tarifas/especiales.php
en mistään löydä että kyse olisi 3Gstä.
Haetko Juliusaxelius tarkoittamasi linkin uudestaan, en löydä sitä org:n monilta ja monipolvisilta sivuilta. Se tuntuisi olevan nyt kuumaa kamaa!!!

Minulle suositeltiin myös Vodafonen 3G usb-modeemia läppäriin kyrkettäväksi. Poika ylisujuvalla kanarianenglannillaan kertoi siitä auliisti, mutta en ihan päässyt kuuseen sen tuotteen tosiolevaisesta parin kuukauden käyttötarpeeseen. Mahtaisko joku tietää voiko näitä yhden operaattorin mötiköitä (joksi DNA Suomessa niitä kutsuu) käyttää muualla (esim vuoroon Suomessa ja Espanjassa!? kun karanteeni päättynyt)

Omat kokemukseni gprs-yhteydestä Nokian 6230i:llä Suomessa DNA:n Onni/Matkanetti paketilla ovat hyvin hyviä. Verkoalueellani on kyllä EDGE, tavallista gsm:ää parempi, mutta ei 3G:n veroinen. Radiota voi vallan hyvin kuunnella ja latailla mitä mieli tekee (jos ei ole kiire), liikkuvaa kuvaa tai musiikkia en ole yrittänyt. Skypellä soitto kuulosti vastaajan korvissa känniläisen örinältä viiveen vuoksi. ILman kattoa olevista kännykkäneteistä varoitan: jokainen klikkaus maksaa, jokainen kuva etenkin, ja niitähän on kaikilla sivuilla toinen toistaan enemmän ja turhempia. Erehdyin aloittamaan tavallisella liittymällä ilman kattoa. Lasku 100 e. Kivaa.
Kysymälläkään DNAlla ei osattu kertoa miten paljon johonkin kbittimäärään mahtuu ja millaista kamaa, paisti halpaa on – ja kukkua kanssa! Jos et ole bittiekspettti älä sorry kännykkänettiyhteyteen, jossa ei ole hintakattoa.

3G.lla voi muuten soittaa Skype tai muita nettipuheluita, jos on esim. (siis esim.) Nokian tiettyjä N ja E malleja – näinä päivinä pitäisi tulla myyntiin Nokia E51 joka maksaa Ruotsissa nettikaupassa 2500 SEK, (euroissa noin nolla pois) ja siinä on enemmän toimintoja kuin E65:ssa, joka maksaa tuhat kruunua enemmän. Tästä voi muuten lukea vaikka os. http://www.cellip.fi (tai . se) – se on ulkomaanasuvalle muutenkin mielenkiintoinen puhelinvärkki, jos on laajakaista kämpässä. Cellip kehuu itseään Skypeä paremmaksi ja halvemmaksi. Voi käyttää laajakaistan avulla omia vanhoja lankapuhelimiaankin. Kokeilen parhaillaan Tukholmassa. Onhan näitä muitakin.