Julies Rescue

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Anna_Maija
Anna_Maija Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 37

Kyseinen filmi on Ruotsin tv:n dokumentti Uppdrag granskning ohjelmasta (vrt.Suomen MOT)

Ohjelma kertoo Almunecarissa toimivasta Julie Rescue-nimisestä koiratarhasta jossa tämä Julie niminen nainen todellakin tekee bisnestä koirilla,tätä ei kuitenkaan pidä yleistää muihin oikeata hyvää työtä tekeviin tarhoihin.
Julien tarhalta ei ole saatavissa minkäänlaista taloustietoa kuten muilta tarhoilta.Julie on siellä ainoa päällikkö ja muut tottelevat hänen hirmuvaltansa alla.

Julie on alunperin ilmeisesti ranskalainen rouva joka on hieman ”höyrähtänyt” ja kaukana todellisesta inhimillisestä ihmisestä.
Viranomaiset eivät ole ainakaan vielä saaneet stoppia tähän asiaan.(en tiedä tilannetta)Lisäksi hänen jengiinsä kuuluu paikallinen epärehellinen eläinlääkäri.

Homma alkoi purkautumaan siitä että Ruotsiin toimitetuilla koirilla alkoi olla huomattavissa määrin sairauksia,joita passien mukaan niillä ei pitänyt olla.Muun muassa Leishmaniaa.
Kyseinen lääkäri leimaa sokkona näitä passeja ja Julie siis myy sairaita koiria.Aivan karseaa !!!

Järjestö toimii yhteistyössä lähinnä ruotsalaisten kanssa.Asia on kuitenkin jo niin pitkälle tiedossa että vain tietämättömät saattavat joutua huijatuiksi….
Järjestö jopa puolustelee itseään omilla nettisivuillaan ja mitätöi ohjelman väitteet jne.

Kyseinen Julie on myös yrittänyt kiristää monin eri tavoin muitakin eläinlääkäreitä toimimaan vastoin sääntöjä.Ainakin tämä yksi herra on suostunut tähän.Hänenkin toiminta on yleisessä tiedossa.

Julie Rescue tarha on nimenomaan pentutehdas,siellä ei koiria kastroida vaan ne lisääntyvät kaiken aikaa.Tämä on merkittävä ero oikeisiin tarhoihin,siellä koirat pidetään erillään tai/ja ne ovat leikattuja.