JT: ”Kurjaa, mutta minun

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 79 JT: ”Kurjaa, mutta minun

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

JT: ”Kurjaa, mutta minun lienee pakko sanoa se kuitenkin ääneen. minulle aivan se ja sama mitä Sinä teet. Ei sen puoleen, miksi nekkailemme aina silloin tällöin OC:n kera, johtuu vain siitä, että meillä on pitkä ystävyys- sekä työ historia. OC on tehnyt töitä jopa minulle – markkinoinnin huippu kun on! Ja rahalla toki olen saanut, frendi hintaan tietysti senkin, mutta taatun tanakan tavaran olen joka tapauksessa aina sieltä saanut!

Mitä taas menneesen avioliittooni tulee – niin aika aikaa kutakin ja ei kai vain yksiä syyllisiä yhtään mihinkään ole. Näin vaan saattaa käydä – paremmissakin piireissä. Olemmehan exäni kanssa vielä ainakin toistaiseksi edes jonkin sortin väleissäkin – eikö hyvä niin?

Mitä huominen ja siitä eteenpäin tuo – ei tiedä kukaan, ne on vain elettävä!” JT

Tämä on yritys kommentoida liki alkuperäsillä sanoilla; JT: Et ollut kohdistanut sanojasti suoranaisesti kenellekkään, joten luulin sinun tarkoittavan minua! Joten VILPERI pyytää anteeksi harhaluuloaan!!
En ole koskaan puuttunut kenenkään elämään henkilökohtaisesti ja vaimonikin minua siitä moittii: (mitä te puhutte reissuillanne, kun toistenne perhe-elämästä ette mitään tiedä?)
Onko se hienotunteisuutta vai johtuuko se vaan siitä; että meillä on paljonkin muutakin puhuttavaa (harvakseltaan tapaamme ja lähinnä koirien tai metsästysreissujen merkeissä ja miehillähän on tunnetusti putkiaivot)
Nämä mun reissuni Granille on eräänlainen luottamusosoitus vellinkeittäjältä ja samoin mun puoleltani hänen kreikan reissut keväällä; luottamuksen pitää olla molemmilta puolilta aika korkea kun perheen takia emme ole yhdessä voineet reissuja tehdä; tämä talvi on ollut nyt poikkeus: (kakrut sen verran isoja että tiedetään huushollin pysyvän pystyssä ilman meidän kahden kääkkänä paikallaoloa! 🙂
Joten onnistuimme syksyllä olemaan viikon tripin ja tammikuun viimeisellä viikolla toisen kaksistaan ja saimme pitkän yhdessäolon jälkeen viettää aikaamme yhdessä pelkästään lomailun merkeissä!!
Ps. Tätä kirjoittelen pelkän vichyveden voimin kun aamulla on taas pari mittauskeikkaa tiedossa!!
Vielä loppuun yksi kommentti: Vilperi ei kirjoita tälle foorumille väkisin, joten jos muutama sopiva vastaus tulee, niin Vilperi katoaa hyvin nopeasti!! Tarkoitukseni on kuitenkin avartaa porukan näkemyksiä esim. Granista josta mulla löytyy tietoa aika paljon, jos joku osaa vaan sitä kysyä.
Samoin mielelläni seuraan mannerespajaan kohdistuvia kirjoituksia haaveena päästä sielläkin käymään.
Joten pitkä vuodatus ja odotan kommentteja puolesta ja vastaan!!
Vielä kerran anteeksi pyytäen: VILPERI