Joulumieltä etsiskellen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat LÖRPÖTTELYLOOTA 11. Joulumieltä etsiskellen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Wilmariina
Wilmariina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

No moikka pitkästä aikaa kaikille!

On mukamas ollut niin kiirettä täällä suomessa, että ei ole kerennyt paljon kirjoitteleen. Onnittelut Don Bavarontille. Olet meidän kaikkien suosikki. Laulusi tekee ihmisen hyvälle tuulelle, joten jos vois pyytää niin pistäppä jotain jouluista lauleskellen iloksemme. Kiitti näin etukäteen.

Mariitta on löytänyt jostain laatikoiden kätköistä itselleen uuden avattaren. Kyllä on likka nuortunut. Elä mene mantelin esittämään helppoon. Koirien vaihtaminen pieniin lapsiin tarttis mahtavan määrän sitä niin kuuluisaa jeesusteippiä. Joulu mieli on täälläkin kateissa. Minun piti viettää eka kertaa elämässä ihan yksin joulu. Nyt kuitenkin tytär on pyytänyt minua meneen isäni kanssa sinne syömään. Mietintämyssy on tiukasti päässä, mutta en osaa nyt päättää mikä ois parasta minulle. Poikakin sai kuulemma pidennetyn iltaloman aattona sieltä laivalta. Joulupäivän sitten vahtii sitä siltaa yön pimeydessä. Armeija taitaa sittenkin opettaa.

Ja sitten sissskoooooooo joko kävit suomessa lomalla vai menikö matka plörinäx. Suoris näyttää haikailevan jatkuvasti sinne ja miksiköhän? Oli varmaan sitten niin ikimuistoinen tyttöjenilta vai? Miten 24/7 on alkanut vai joko kyllästyttää. Onko ne EU ja Juurelan poppoo siellä sinun saarella vai missä pirussa ne on?

Miralta sitten kyselen vaikken mikään utelias immeinen edes ole mikä prinsessalle sitten tuli nimeksi? Onnittelut vielä uudemman kerran. Meillä oli täällä ristiäiset myös ja poika sai nimen Kasper Johannes. Oli muuten ennen nimenantoa ylläri häät myös vanhemmilla. Tälleen täällä meidän suvussa toimitaan. Sama hääpäivä tyttärellä ja pojalla, mutta 10 vuotta tasan eroa. Textiviestillä heidänkin avioliitosta sain suomeen tiedon. Vihittiin muuten Teneriffalla. Kukaan ei tiennyt viimeisistä häistä mitään, joten eipä tarttenut miettii vaatetustakaan arkiristiäiset kun olivat. Tai oikeestaan molemmat häät oli ylläreitä.