JOs tuo mainitsemasi Samsung

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat USB Wlan-kortti — ??? — Muisti JOs tuo mainitsemasi Samsung

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Sami
Sami Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.05.2009
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 2

JOs tuo mainitsemasi Samsung on mallia nc10 niin sellaisen haluisin itsekin. Siinä on muutamien luettujen testien perusteella tosiaan yksi markkinoiden parhaimmista akkukestoista ja itse miniläppärikin on hieman isompi mitä esin. asuksen ja acerin vastaavat eli näppäimistö on tällöin vähän isompi.

sekä aceria ja asusta olen paukuttanut ja eipä niillä hirveästi tee mieli kirjoitella kun sormet eksyy koko ajan väärille namiskoille mutta toistaiseksi oma nc10 on vielä kaupan hyllyllä.

***

levykettä tulostimeen et välttämättä tarvitse koska valmistajilla on yleensä nettisivuillaan tarvittavat ajurit ladattavina joten sieltä saat asennusohjelman kun vain tiedät mikä tulostimen mallinumero on.

ja välttämättä sekää ei ole tarpeellista koska jos kyseessä windows niin todennäköistä on, että kaikki ajurit ovat edelleen koneella ja tulostimen liittäminen takaisin kiinni koneeseen mahdollistaa laitteen asentumisen ilman mitään ihmeellisiä asennuksia. mutta tätä epäilemättä olet jo kokeillutkin.. eli sitten vaan valmistajan sivuille ja sieltä etsimään laiteajuria.