Jos tosiasioiden kertominen on ”epäasiallista”…

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Rahaa elämiseen Jos tosiasioiden kertominen on ”epäasiallista”…

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697

Mielestäni saamissasi vastauksissa ei ole mitään epäasiallista. On AINA tiukka paikka lähteä vieraaseen maahan ja kyetä elättämään siellä itsensä. Ellet nyt sitten satu olemaan lääkäri tms. etuoikeutettu jehu. Tuskin olet, jos olisit, tuskin näitä kyselisit….

Sinulle tehdään kumminkin loppujen lopuksi palvelus, kun kerrotaan, kuinka tiukkaa se leivän repiminen uudessa maassa on. Maassa, jossa on valmiiksi 26% työllisestä työvoimasta VIRALLISESTIKIN työttömänä (ja epävirallisesti tietysti luvut ovat aina vielä tuosta suurempia). Espanjan työttömyysprosentti on muuten samaa luokkaa kuin Yhdysvalloissa ns. Suuren Laman aikana (1930 luku). Googleta, jos ei Great Depressionin merkitys ole tuttu.

Mutta yritän kääriä jotain positiivista tähän vastaukseeni sinulle. Josko sinulla olisi joku jobi, työ tai liiketoiminta, jota voisi etänä hoitaa. Se lienee ”helpoin” tapa suhteellisen kielitaidottomalle suomalaiselle elättää itsensä Espanjassa. Siis ottaa sitä tulovirtaa Suomesta ja siirtää Espanjaan.